Nieuws  
 

CHILI publish meldt dat een van haar oudste partners, KAN Design & Brand Management, de neerwaartse spiraal van krimpende jobmogelijkheden in de ontwerpsector doorprikt door te investeren in een nieuwe creatieve talentontwikkeling. Door optimaal gebruik te maken van de kracht van CHILI publisher, heeft KAN een nieuw team van Template Creators opgericht. Dit team helpt klanten aan templates met de snelheid, nauwkeurigheid en tijdbesparende efficiëntie die eigen is aan CHILI publisher. Het team telt bestaande teamleden die hun expertise hebben uitgebreid, en nieuwe collega’s die specifiek bedreven zijn in templatization, ofte het creëren van templates.

Het 15-koppige team werd in 2018 samengesteld. Nu al blijkt het een groot succes te zijn voor KAN, dat met haar Kadanza-platform ernaar streeft om de meest efficiënte frameworks voor ontwerpautomatisering op te zetten. Tien leden van het team focussen zich als allround medewerkers volledig op het creëren en verbeteren van brand artwork, terwijl de andere vijf senior creatives zijn die een diepere implementatie en uitrol van het CHILI publisher-platform in goede banen leiden.

Veel mensen gingen ervan uit dat de opkomst van platforms voor ontwerpautomatisering zoals CHILI publisher, waar klanten hun creatieve workflows rechtstreeks kunnen aanpassen, personaliseren en stroomlijnen, menselijke inbreng overbodig zou maken. KAN toont het tegendeel aan. Haar innovatieve team van Template Creators kan de creativiteit de vrije loop laten en merkcampagnes realiseren die tijd, geld en zorgen besparen. Door te investeren in de kracht van creatief menselijk kapitaal, is KAN in staat om artwork templates te bouwen die inspelen op de behoeften van haar klanten. Klanten kunnen nu een creatieve pitch snel in de markt zetten. Tegelijkertijd genieten ze van efficiëntieverbeteringen in talrijke marketingcampagnes dankzij personalisatie, aanpassing op maat, regionalisatie, lokalisatie en nog veel meer.

KAN werkt al sinds 2010 met CHILI publish. Het partnerschap blijft voor beide bedrijven een vruchtbaar samenwerkingsverband. In een gastbijdrage op de CHILI publish-blog ging Nico Potvin onlangs in op de behoefte van KAN om verder te investeren in de omnichannel veelzijdigheid van

Plaats op:
Datum: 7 maart 2019
Bron: CHILI publish
Gerelateerde artikelen  
21-03-2019 Nieuws Investering van ruim 3,5 miljoen voor groei CHILI publish
24-05-2018 Nieuws CHILI publisher wint EDP Award 2018
31-01-2018 Nieuws CHILI publisher softwarepersonalisering op maat
18-07-2016 Nieuws Eerste elektrische racewagen met Dassault Systèmes
18-07-2013 Nieuws Design- & Packaging bureau ZDSGN bestaat 50 jaar
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,61 seconden.