Nieuws  
 

Konica Minolta kan vanaf nu een groot deel van het sRGB-kleurbereik printen met zijn nieuwste generatie high chroma toner. Hierdoor kunnen grafische professionals de kleuren op hun gekalibreerde schermen nauwkeuriger reproduceren en printen.

De AccurioPress C83hc van Konica Minolta gebruikt de vierde generatie high chroma toner van Konica Minolta. Door de selecteerbare printmodus kunnen klanten kleuren in sRGB en CMYK printen. Wat de gebruiker op het scherm ziet is wat daadwerkelijk wordt geprint. De reproductie van huidtinten en Pantone-kleuren zijn levensecht. Gebruikers kunnen hedendaagse standaardtoepassingen bieden en hun printportolio uitbreiden met buitengewone toepassingen van hogere kwaliteit, wat zorgt voor een hogere winstgevendheid.

Grafische professionals hebben vandaag de dag te maken met meer communicatiekanalen dan ooit: print, augmented reality, online en mobiel, het ligt allemaal binnen handbereik. Consistentie in kleur bij al deze kanalen blijkt een grote uitdaging. De doorbraak van Konica Minolta maakt de nauwkeurigste overeenkomst in huisstijlkleuren tussen deze fysieke en elektronische media mogelijk. Printen op fotokwaliteit met hoge kleurverzadiging en scherpere kleurenreproductie is mogelijk met de AccurioPress C83hc, evenals een superieure spot colour-reproductie in vergelijking met standaard CMYK. Bovendien biedt de nieuwste High Chroma-tonertechnologie een aantal voordelen voor het milieu, want deze werkt bij een lagere fixeertemperatuur dan conventionele toners en zorgt hierdoor voor een lagere CO2-footprint. De AccurioPress C83hc van Konica Minolta beschikt over de IQ-501 Intelligent Quality Care, die de productietijd optimaliseert via functies zoals automatische front-to-back-registratie en het automatisch aanmaken van printerprofielen. Realtime bewaking tijdens het printproces maakt het mogelijk om tijdens het printen correcties aan te brengen, waardoor het afval en de kosten worden verminderd. De AccurioPress C83hc is compatibel met media tot 350 g/m² en heeft een vacuümluchtinvoer voor een betrouwbare invoer van dik papier. De papierlengte kan worden uitgebreid tot 1300 mm, wat betekent dat het printen van banners kan worden toegevoegd aan het printaanbod van de grafische onderneming. De optie voor automatisch dubbelzijdig printen is beschikbaar voor vellen tot 762 mm.

De toegenomen papiercapaciteit van maximaal 15.390 vellen uit elf papierbronnen maakt het mogelijk om 's nachts te produceren zonder dat er iemand aanwezig is.

Plaats op:
Datum: 28 februari 2019
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
12-12-2018 Nieuws Intelligent Quality Care van Konica Minolta
13-03-2018 Nieuws Konica Minolta brengt AccurioPress C3080-serie op de markt
28-02-2017 Nieuws Konica Minolta toont nieuwe oplossingen tijdens Grafische Vakbeurs
21-03-2018 Nieuws Nieuw van Konica Minolta: de AccurioPress 6136 serie
16-11-2018 Nieuws Konica Minolta ontvangt twee BLI PRO-awards voor 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,5 seconden.