Nieuws  
 

Ricoh ondersteunt de grafimedia-branche bij slimmere besluitvorming en geïntegreerde communicatieplatforms. De nieuwe softwareoplossingen Ricoh Supervisor en Ricoh Communications Manager (RCM) zijn ontworpen ter ondersteuning van de steeds diversere en vaak complexe printopdrachten.

Ricoh Supervisor is een cloudoplossing die operationele gegevens van printapparatuur, software, systemen en gebruikersactiviteit verzamelt en opslaat. Met slimme tools worden de data naar een analysedashboard geüpload en worden trends, bottlenecks en sales-cycli in kaart gebracht. Dit varieert van inktverbruik per opdracht en de uitvaltijd van de apparatuur tot de gebruikersproductiviteit. Inzicht in deze informatie kan bedrijfsresultaten aanzienlijk verbeteren.

Met Ricoh Communications Manager (RCM) kunnen deze zelfde bedrijven de procesketen en klantervaring van begin tot eind monitoren. Het systeem koppelt, beheert en rapporteert de digitale en printcommunicatie. Deze Software as a Service (SaaS) biedt vooral een herhaalbare en voorspelbare manier om de functionele onderdelen van een Customer Communications Management (CCM) systeem aan elkaar te koppelen.


Plaats op:
Datum: 13 februari 2019
Bron: Ricoh
Gerelateerde artikelen  
27-03-2018 Nieuws Shell kiest voor printdiensten van Ricoh
25-05-2016 Nieuws Lancering eerste high-end Ricoh 3D-printer in Nederland
27-08-2013 Nieuws Benoeming Paul Nanninga als Vice President Ricoh Global Services Europe
11-02-2011 Nieuws Ricoh op Hunkeler Innovation Days 2011
07-05-2012 Nieuws Kern op de Drupa te gast op de RICOH stand
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,5 seconden.