Nieuws  
 

Xerox neemt met Veenman, Xtandit en Document Concepts deel aan Print & Sign in The House of Inspiration. Tijdens deze vakbeurs voor grafimediabedrijven die eens per twee jaar plaatsvindt, deelt Xerox de stand met haar dochter Veenman en Partners Xtandit en Document Concepts.

Het thema is House of Inspiration waar ideeën met nieuwe oplossingen leiden tot meer groei. De stand zelf is een duurzaam huis waarin diverse innovaties te zien zijn, die bezoekers instap- en/of doorgroeimogelijkheden naar nieuwe markten bieden.

BeBrilliant is de nieuwe strategie om betaalbaar, snel en eenvoudig meerkleurig of veredeld digitaal drukwerk te maken, CMYK Plus. Het toevoegen van extra kleuren of veredeling stelt iedere ondernemer van klein tot groot in staat hun omzet te verhogen door zowel aan bestaande applicaties meerwaarde toe te voegen en nieuwe applicaties te ontwerpen. Met de nieuwe Xerox oplossingen is het mogelijk om snel en eenvoudig goud, zilver, wit of transparant te printen. Of het nu visitekaartjes zijn met goud en/of zilver, luxe schrijfpapier met zilver, verpakkingen in kleine oplagen met zes kleuren of opvallende direct mail campagnes.

Er zijn diverse printers en toepassingen voor het eerst op een beurs in Nederland te zien. Zoals de Xerox Iridesse die naast de standaard CMYK voorzien kan worden van optioneel twee extra kleuren, namelijk zilver, goud, transparant of wit, in één drukgang. Xerox laat tijdens de beurs diverse applicaties zien, zoals verpakkingen en direct mail, met optimaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden.

Plaats op:
Datum: 7 februari 2019
Bron: Xerox
Gerelateerde artikelen  
24-10-2018 Nieuws Hollandridderkerk kiest voor Xerox Iridesse
31-01-2013 Nieuws Rowa Druk & Media breidt portfolio uit met digitale kleurenpersen
12-01-2011 Nieuws Xerox organiseert seminar op Grafische Vakbeurs Gorinchem
10-01-2011 Nieuws Xerox ‘in de wolken’ tijdens Grafische Vakbeurs Gorinchem
10-04-2013 Nieuws Verhagen Grafische Media professionaliseert portfolio met Xerox Colour 1000
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,49 seconden.