Nieuws  
 

Roland DG Corporation, een toonaangevende fabrikant van grootformaat inkjetprinters en 3D-apparaten, kondigde vandaag de lancering aan van de VersaSTUDIO BT-12 desktop direct-to-garment printer voor het rechtstreeks printen op producten op katoenbasis*. De BT-12, die is ontworpen voor on-demand personalisatie, zal vanaf april 2019 beschikbaar zijn en is de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe omzetmogelijkheden door hun klanten een aantrekkelijke in-store ervaring aan te bieden.

Volgens Etsuo Harada, Division President van COTO Business Division voor Roland DG, worden sinds de introductie van VersaCAMM SP-300 in 2003 steeds meer inkjetprinters van Roland DG gebruikt bij de productie van gepersonaliseerde kledingproducten en stoffen. "Sinds kort is de vraag naar in-store personalisatiediensten voor het drukken van klantontwerpen sterk gestegen," zegt Harada. “Om aan deze vraag te voldoen, heeft de COTO Business Division de nieuwe DTG printer ontwikkeld”.

De BT-12 is een gebruiksvriendelijke A4-printer die afbeeldingen in kleur, inclusief foto's, logo's en tekst direct op een breed scala aan artikelen op basis van katoen - zoals t-shirts, draagtassen en textielinterieurproducten - print. De compacte afmetingen en betaalbare prijs stellen bedrijven in staat om personalisatiediensten aan te bieden met een lage initiële investering en op locaties waar de ruimte beperkt is, zoals winkelcentra, kiosken, kledingzaken, kledingwinkels, cadeauwinkels en toeristische bestemmingen, en zelfs op evenementen.

De printer is in staat om in enkele minuten een op maat gemaakt, afgewerkt gedrukt product te produceren en is ontworpen voor ultiem gebruiksgemak. Het wordt geleverd met Roland Design Software en een intuïtieve gebruikersinterface die de gebruikers in staat stellen unieke ontwerpen te maken met minimale training. De artikelen bevinden zich tijdens het printen en afwerken in cassettes, zodat de veiligheid van de operators en klanten gewaarborgd is.

De printerunit neemt met zijn afmetingen van 399 mm (B) x 760 mm (D) en de optionele HB-12 afwerkingsmodules voor de BT-12 zeer weinig ruimte in beslag. Dit slimme ontwerp vermindert drastisch de installatieruimte die doorgaans nodig is voor een traditionele direct-to-garment printer.

De BT-12 kan worden gebruikt als een autonome in-store personalisatie oplossing, of als aanvulling op Rolands VersaSTUDIO BN-20 printer / cutter, VersaUV LEF Serie UV-LED printers en de LD-80 digital foil decorator. Deze oplossingen helpen niet alleen om waarde toe te voegen aan producten, maar bieden klanten ook een voldane nieuwe winkelervaring.


Plaats op:
Datum: 28 januari 2019
Bron: Roland DG
Gerelateerde artikelen  
23-10-2018 Nieuws Nieuwe VersaWorks 6 RIP-software
25-10-2018 Nieuws Nieuwe sublimatieprinter van Roland DG
24-01-2018 Nieuws Nieuwe kleurenprinter SureColor SC-F2100 van Epson
14-10-2016 Nieuws Ricoh lanceert customisable printerserie voor het kleine of thuiskantoor
18-12-2018 Nieuws Roland DG focust op Viscom met grootformaat printen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,61 seconden.