Nieuws  

Sharp Electronics Benelux voegt een nieuwe generatie multifunctionele kleurenprinters (MFP’s) toe aan hun A3 Advanced en Essentials Series. Speciaal ontworpen voor werkomgevingen waar meer gevraagd wordt dan alleen printen of kopiëren. De veertien nieuwe multifunctionele printers (MFP’s) zijn nog beter beveiligd, hebben meer mogelijkheden voor cloudintegratie en bieden printsnelheden van 30 tot 60 pagina’s per minuut. Net als de andere MFP’s in de MX-serie is de nieuwe generatie uitgerust met Sharp’s bekroonde en gebruiksvriendelijke touchscreendisplay.

De kleuren-MFP’s uit de nieuwe Advances en Essentials Series bieden robuuste beveiligingsfuncties, waaronder een nog betere bescherming tegen firmware-aanvallen.  Dankzij deze functies worden indringers tijdig opgemerkt en wordt de firmware van het apparaat automatisch naar zijn originele staat hersteld. Daarnaast voorkomt de nieuwe white- en blacklisting-functie ongeoorloofde toegang tot het bestandssysteem van de MFP. Met behulp van Active Directory® Group Policy kunnen beheerders tot slot geselecteerde instellingen van de MFP centraal beheren.

De nieuwe kleurenmodellen zijn eenvoudig te integreren met moderne, complexe netwerkomgevingen en bieden snel toegang tot meerdere clouddiensten, zoals Box, Cloud Portal Office en Dropbox. Ook stelt Adobe Embedded Print Engine gebruikers in staat pdf-bestanden sneller en met een grotere nauwkeurigheid te printen. Uit performance-testen van Adobe bleek namelijk dat er in mobiele en cloud-omgevingen tot 80 procent sneller kon worden geprint, vergeleken met eerdere pdf-opties voor direct afdrukken.

Als laatste biedt de nieuwe Sharp Application Portal beheerders de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe applicaties toe te voegen en bestaande applicaties te updaten via het touchscreen. Deze Portal is vanaf het voorjaar van 2019 beschikbaar.

Plaats op:
Datum: 24 januari 2019
Bron: Sharp Electronics Benelux bv
Gerelateerde artikelen  
19-03-2018 Nieuws Nieuwe A4 zwart-wit MFP's van Sharp
29-09-2017 Nieuws Nieuwe A3 multifunctionele kleurenprinter van Sharp
24-10-2018 Nieuws Sharp voegt PayPal-betaaloptie toe
05-07-2017 Nieuws Sharp lanceert twee hoogvolume multifunctionele kleurenprinters
14-02-2017 Nieuws Sharp wint acht BLI-awards
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,52 seconden.