Nieuws  
 

Tijdens de Vakdag Print & Sign op 6 februari in Nieuwegein lanceert Antalis Easystock, een voorraadmanagementmethode speciaal ontwikkeld voor gebruikers van papier, visuele communicatie producten en verpakkingsmaterialen. Easystock garandeert dat de voorraad op de juiste plaats is op het juiste moment.

Packaging, Print & Sign producten zijn onmisbaar binnen een grafisch bedrijf. De logistiek eromheen wordt steeds belangrijker. Alle schakels in de keten zijn erbij gebaat dat bestellingen op tijd binnen komen en dat er genoeg voorraad is. Antalis speelt hierop in en biedt nu een innovatieve service die ontwikkeld is ten behoeve van het optimaliseren en beheren van de voorraad.

Easystock is ontworpen om het voorraadbeheer van artikelen met een hoge omloopsnelheid te automatiseren, de zogenaamde hardlopers. Deze producten worden bij de klant opgeslagen maar zijn nog eigendom van Antalis. Hoe werkt het?

  • De klant neemt producten uit de reeds aanwezige Easystock voorraad en registreert het verbruik op de website of via de app. Pas dan gaat het normale facturatieproces van start.
  • De voorraadniveaus worden online bijgewerkt en direct aangepast. Aanvulling van de Easystock voorraad start automatisch zodra het kritische minimum wordt bereikt, de nieuwe goederen worden vervolgens verzonden vanuit het Antalis magazijn.
  • De klant keurt de goederenontvangst met één klik goed en de Easystock voorraad wordt direct aangevuld.

Plaats op:
Datum: 24 januari 2019
Bron: Antalis
Gerelateerde artikelen  
05-02-2018 Nieuws Antalis lanceert papier met chip tijdens Vakdag Print & Sign
17-01-2019 Nieuws Antalis presenteert nieuwe verpakkingsoplossingen
23-02-2016 Nieuws Antalis lanceert nieuwe producten tijdens FESPA Digital in Amsterdam
14-05-2018 Nieuws Antalis lanceert Coala Textile tijdens FESPA
05-12-2016 Nieuws Nieuwe enveloppenswatches van Antalis
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,5 seconden.