Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Van 6 tot 7 februari zal EyeC GmbH op de Pharmapack in Parijs zijn nieuwste artwork- en drukwerkinspectiesystemen presenteren. Farmaceutische bedrijven en farmaceutische drukkerijen zullen de mogelijkheid hebben om de gebruikersvriendelijke systemen van EyeC aan het werk te  zien en kunnen ontdekken dat de implementatie ervan de betrouwbaarheid en efficiëntie van de kwaliteitscontroleprocessen verbetert.

Op stand C2 zal EyeC twee off-line inspectiesystemen tonen voor het snel en nauwkeurig testen van drukproeven: de EyeC Proofiler 400 DT Enhanced voor drukproeven tot 317 x 470 mm en de EyeC Proofiler 600 DT voor drukproeven tot 630 x 469 mm. Het Duitse bedrijf zal ook de inspectiesoftware voor PDF’s presenteren: de EyeC Proofiler Content voor de inspectie van artworkwijzigingen en de EyeC Proofiler Graphic voor bestandscontroles in verschillende pre-press-fasen. Systemen van EyeC bieden farmaceutische bedrijven en drukkerijen een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het verifiëren van de drukkwaliteit van farmaceutisch producten zoals vouwdozen, labels, bijsluiters met patiënteninformatie en flexibele verpakkingen. De systemen voeren een uitgebreide en gedocumenteerde kwaliteitscontrole uit van PDF-bestanden en gedrukte samples — zoals de inspectie van tekst, graphics, braille, 1D- en 2D-codes — vergeleken met het goedgekeurde artwork.

De software van EyeC is een bewezen oplossing voor de farmaceutische industrie en wordt geproduceerd conform de van toepassing zijnde ISO 9001, GMP en GAMP 5; de software bevat alle functies die nodig zijn voor een validatie volgens de in de VS opgestelde richtlijnen. FDA Title 21 CFR Part 11. Het systeem voldoet ook aan de nieuwste vereisten van de farmaceutische industrie voor gegevensintegriteit, gegevensbeveiliging, audittraject en de audittraject-review. Daarnaast biedt EyeC ook complete pakketten voor validatieondersteuning.

‘Het doet ons veel genoegen om onze nieuwste oplossingen voor de farmaceutische industrie te presenteren op de Pharmapack in Parijs,’ aldus Dr. Ansgar Kaupp, CEO van EyeC GmbH. 'Als een langdurige  partner van de farmaceutische industrie zijn wij ons zeer bewust van het belang van compliance, procesbetrouwbaarheid en validatie, en laten we  onze bezoekers graag zien hoe wij hen op deze gebieden kunnen ondersteunen.'

Plaats op:
Datum: 7 januari 2019
Bron: EyeC
Gerelateerde artikelen  
15-02-2019 Nieuws EyeC aanwezig op Empack Den Bosch 2019
26-06-2017 Nieuws EyeC met nieuwe inspectietechnologie voor etiketten
03-03-2017 Nieuws EyeC demonstreert oplossing voor het testen van drukwerksamples
09-11-2018 Nieuws EyeC introduceert nieuwe Kwaliteitscontroleoplossingen
12-07-2018 Nieuws EyeC integreert afstandmeting in de drukwerk-inspectiesystemen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,51 seconden.