Nieuws  
 

Door de nauwe samenwerking tussen CGS en X-Rite hebben grafici directe toegang tot alle Pantone kleuren via de ORIS Color Tuner//Web en  ORIS Flex Pack//Web software. Alle Pantone bibliotheken kunnen met één click gedownload worden vanuit de PantoneLive cloud database.  De PantoneLive interface is vooral interessant voor Brand-Owners die op Pantone gebaseerde huisstijl kleuren gebruiken en in het productieproces samenwerken met andere partijen. Kleur definities zoals spectrale data en kleurspecificaties kunnen dan veilig en betrouwbaar door de totale productieketen gecommuniceerd worden.

Met de ORIS Color Tuner//Web software RIP van CGS,  in combinatie met een Epson SureColor fotoprinter, beschikt u over een hoogwaardig kleurproefsysteem. Daarmee kunnen heel eenvoudig  ISO- gecertificeerde kleurproeven gemaakt worden, die aan de laatste normen voldoen.

Realistische verpakking mock-ups – met inachtneming van brand-colors – kunnen gemaakt worden met de ORIS Flex Pack//Web software RIP van CGS, in combinatie met een Roland ecosolvent printer. Bijvoorbeeld samples voor : flexibele en kartonnen verpakkingen, metalen, krimpfolie en label verpakkingen.

Met dit centrale - cloud gebaseerde - ecosysteem zijn brand-colors digitaal toegankelijk voor brand-owners, designers, lithografen en drukkers. Hierdoor wordt gewaarborgd dat alle spelers in de supply-chain gebruik maken van dezelfde kleurspecificaties, waar zij zich ook ter wereld bevinden. De PantoneLive bibliotheek bevat kleurspecificaties voor diverse oppervlakten en  substraten.  

Het gebruik van PantoneLive verkleint de kans op fouten in het productieproces aanzienlijk.
Dit zorgt voor een beter rendement en verkleint de carbon footprint van de totale productieketen.

Plaats op:
Datum: 7 december 2018
Gerelateerde artikelen  
22-04-2013 Nieuws Oris FlexPack betekent doorbraak voor proofen verpakkingen
29-02-2012 Nieuws Wifac levert Epson Stylus Pro 9900 proofer bij Grafimedia Amsterdam
20-06-2011 Nieuws VIGC lanceert nieuwe kwaliteitsbenchmark voor drukwerk
15-09-2016 Nieuws De opkomst van Pantone Simulatie in de Flexodruk
11-12-2012 Nieuws Nieuwe oplossing printen van enveloppen door Grafibind Holland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,54 seconden.