Nieuws  
 

Koenig & Bauer is met Duran Machinery in Istanbul overeengekomen om 80 procent van de lijmactiviteiten over te nemen en deze onder de naam ‘Koenig & Bauer Duran’ samen te voegen.

Met deze nieuwste aanwinst versterkt 's werelds oudste drukpersfabrikant opnieuw zijn activiteiten in het groeisegment van machines en systemen voor de productie van verpakkingen. Samen met de Rapida vellenpersen van Koenig & Bauer, de vlakbedstansmessen van Koenig & Bauer Iberica en de lijmmachines van Duran, kan het bedrijf nu complete lijnen voor het drukken en verwerken van vouwdozen en andere verpakkingen van één leverancier aanbieden.

Duran heeft meer dan dertig jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van lijmmachines in verschillende formaten en configuraties. Duran heeft zich bewezen als een van de toonaangevende fabrikanten op dit gebied.

Naast de Omega-lijn met verschillende specificaties, levert het bedrijf ook R&D-diensten om aan specifieke productie-eisen te voldoen. Unieke ontwerpen voor verpakkingen en vernieuwende manieren om deze te produceren vragen om op maat gemaakte machines.

De machines van Duran worden wereldwijd gebruikt door fabrikanten van kartonnen en golfkartonnen verpakkingen in meer dan 65 landen. Koenig & Bauer Duran zal alle activiteiten in de bestaande gebouwen van Duran Machinery in Istanbul en samen met Duran's management volledig voortzetten.

Koenig & Bauer verwacht met de overname en integratie van Duran het marktaandeel in vouwkartonplakmachines te vergroten en de verkoop te stimuleren. De acquisitie en integratie van Duran ligt in lijn met de wereldwijde strategie van de Koenig & Bauer Groep om zich te concentreren op groeimarkten.

Plaats op:
Datum: 7 december 2018
Bron: Koenig & Bauer
Gerelateerde artikelen  
24-05-2016 Nieuws KBA en Xerox zetten gezamenlijk in op vouwkartonmarkt
05-04-2011 Nieuws Schobertechnologies op Interpack 2011
20-03-2018 Nieuws Altrif Label versnelt productie met Xeikon CX500
20-04-2016 Nieuws Heidelberg Benelux versterkt remarketed business
29-04-2013 Nieuws Esko lanceert Full HD Flexo voor flexibele verpakkingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,48 seconden.