Nieuws  
 

Canon Europe organiseerde op 21 en 22 november het jaarlijkse Future Book Forum in haar Customer Experience Centre in Poing, Duitsland. Het evenement, het zesde in deze vorm, verwelkomde meer dan 400 internationale uitgevers, boekdrukkers, boekendistributeurs en invloedrijke experts binnen de sector om het onderwerp Intelligente groei te bespreken.
 
Dit evenement bracht partijen uit de uitgeversbranche bij elkaar en richtte zich op het potentieel van deze sector om te profiteren van data om zo de toekomst van uitgeven te transformeren en nieuwe inkomstenbronnen mogelijk te maken.
 
Tijdens twee dagen vol presentaties en workshops bespraken de aanwezigen de kracht van data, de waarde van het opbouwen van directe relaties met lezers en waarom een eigen community het belangrijkste bezit van een uitgever is. De deelnemers onderzochten ook hoe je een continue omni-channelervaring in stand kunt houden. Daarbij werd gebruikgemaakt van voorbeelden uit de sector die laten zien hoe bedrijven data hebben ingezet om de inhoud te verbeteren en zo de groei te bevorderen. Een belangrijk gespreksonderwerp was hoe boekdrukkers met de nieuwste digitale printoplossingen een print-on-demand businessmodel kunnen implementeren om zo hun voorraadbeheer te optimaliseren en hun geautomatiseerde workflows te stroomlijnen voor een nog efficiëntere productie.
 
Het evenement bood een podium aan een groot aantal influencers uit de uitgeef-, marketing- en technologiesectoren. Zij bespraken de kracht van data en communities als basis voor groei van de uitgeefsector. Tot deze influencers behoorden:
 
·        Peter Fisk, hoogleraar strategie en innovatie, IE Business School
·        Nick Morris, oprichter en vennoot, Canvas8
·        Mark Allin, voormalig CEO, John Wiley
·        Rainer Kellerhals, sectorexpert Media & Cable EMEA, Microsoft
·        Tom Betts, Chief Data Officer, Financial Times
·        Sven Fund, oprichter & algemeen directeur, Fullstop
·        Dan Kieran, CEO, Unbound
·        Marie Chassot, hoofd van Baume, Baume & Mercier
·        Leanne McNulty, ondernemings- en trustpartner, Room to Read

Plaats op:
Datum: 26 november 2018
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
07-05-2012 Nieuws Kern op de Drupa in Hal 6 stand C79
18-03-2011 Nieuws Rotaform Document Services partner van MVO Nederland
17-10-2013 Nieuws Sandd neemt DataQuote over
13-09-2011 Nieuws Ondernemers stappen massaal over op elektronisch factureren
19-11-2012 Nieuws Xerox lanceert Business Development Tools
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,53 seconden.