Nieuws  
 

Met de twee nieuwe Xerox-werkplekassistenten hebben werknemers meer tijd om zich te richten op het creëren van kleurrijk marketingmateriaal. De nieuwe printers laten zich inrichten op individuele werkervaringen door middel van apps en ondersteunen mobiliteit met veilig, draadloos printen.
 
De Xerox VersaLink C8000 en C9000 A3-kleurenprinters zijn ontworpen voor middelgrote en grote werkomgevingen en kunnen daar precies op afgestemd worden. Ze produceren professionele kleurkwaliteit en zijn erg betrouwbaar tegen een betaalbare prijs. Bovendien is de C9000 uitgerust met hulpmiddelen voor precisiekleurenbeheer, grotere mediaflexibiliteit en extra productiviteit; echte must-haves voor grafische ontwerpers.

Nieuw is de eenvoudig, op een wizard gebaseerd installatie- en configuratieproces. Ontwerpers, marketeers en kantoormedewerkers hebben toegang tot krachtige en toegankelijke functies, zonder dat IT-expertise vereist is.
De exclusieve 5-inch kantelbare kleureninterface reageert net als smartphones en tablets op klikken en vegen. Ook kan het eenvoudig gepersonaliseerd worden voor verschillende werkomgevingen of individuele gebruikers.
 
Door de Xerox ConnectKeyapps, verkrijgbaar bij de Xerox App Gallery, kan de printer nog verder gepersonaliseerd worden. Deze apps bieden gemakkelijke toegang tot cloudservices met één druk op de knop, zoals Dropbox, Google Drive en Box. Met PrintByXerox kan elk apparaat dat kan emailen ook printen zelfs als je onderweg bent.

Plaats op:
Datum: 7 november 2018
Bron: Xerox
Gerelateerde artikelen  
06-04-2017 Nieuws Xerox introduceert het ConnectKey-portfolio
24-01-2012 Nieuws Xerox ontzorgt Meeùs met Managed Print Services
13-07-2017 Nieuws Xtandit neemt 29 nieuwe printers in assortiment op
11-02-2013 Nieuws Xerox brengt twee nieuwe kleurenpersen op de markt
24-01-2019 Nieuws Nieuwe kleuren-MFP's van Sharp
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,46 seconden.