Nieuws  
 

Canon organiseert op woensdag 14 november de vijfde editie van het evenement ‘Interieurinnovaties met print’: hét evenement voor professionals die meer willen weten over de kracht van print voor interieurtoepassingen. Met dit event wil Canon ondernemers in de interieur- en printmarkt laten ervaren hoe zij met innovatieve printoplossingen waarde kunnen toevoegen aan elk interieur en zich kunnen onderscheiden in de markt, of het nu gaat om printtoepassingen voor wanden, vloeren of om interieurdecoratie. Deze lustrumeditie vindt dit jaar plaats in DeFabrique in Utrecht.
 
‘Interieurinnovaties met print 2018’ staat volledig in het teken van printinnovaties en hoe deze passen in de ontwikkelingen en trends op het gebied van interieurontwerp. Tussen 13.15 en 17.00 uur delen toonaangevende sprekers hun ervaringen en voorbeelden uit de praktijk en kunnen bezoekers aan inspirerende break-out sessies deelnemen. Gedurende de dag kan men interactieve showcases bijwonen waarbij organisaties uit de print- en interieurmarkt tonen hoe zij print in interieur succesvol toepassen.
 
Han Toebast, Business Development & Strategy Director van VanBerlo, geeft een presentatie met als thema ‘De wereld van innovatie, design thinking en experience design’. Met inspirerende cases laat hij zien hoe VanBerlo samen met klanten business cases op onorthodoxe wijze benadert. Een innovatieve aanpak die resulteert in producten, services of een product-service hybride die de eindgebruiker centraal stelt. Edwin Schenk, Director Business Development van de Dutch Design Foundation, gaat tijdens zijn lezing in op de toegevoegde waarde van designers voor het bedrijfsleven. De Dutch Design Foundation organiseert onder meer de Dutch Design Week - die zal plaatsvinden van 20 t/m 28 oktober in Eindhoven - en de Dutch Design Awards.
 
Break-out sessies
Nieuw dit jaar zijn de inspirerende break-out sessies die na het plenaire gedeelte op het programma staan. Bezoekers kunnen zich hier vooraf al voor aanmelden en kunnen het programma op deze manier nóg beter laten aansluiten bij hun specifieke interesses of business ambities. Het aanbod is breed: van een sessie over hoe innovatief denken een bedrijf kan versterken, een presentatie over de mogelijkheden van digitaal textiel printen in interieur en een workshop over wandbekleding tot een sessie over het creëren van hoogte-effecten met behulp van Canon-technologieën -softwareoplossingen en een demonstratie van de Océ Colorado 1640 van Canon.
 

Plaats op:
Datum: 22 oktober 2018
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
25-09-2017 Nieuws Canon inspireert printmarkt
15-04-2016 Nieuws Nominaties European Design Awards 2016 bekend
07-06-2018 Nieuws Canon trekt veel bezoekers tijdens FESPA
15-10-2013 Nieuws Succesvolle toekomst centraal bij Canon inbeeld voor grafische ondernemers
07-05-2012 Nieuws Canon toont nieuwe printoplossingen op Drupa
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,48 seconden.