Nieuws  
 

Ricoh heeft voor het zevende jaar op rij de positie als marktleider in MPS (Managed Print Services) weten te behouden. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeks- en analysebureau Quocirca.

In het rapport ‘Managed Print Services Landscape 2018’ merkt Quocirca op dat “Ricoh haar positie in de MPS-leiderschapscategorie weet te behouden doordat het bedrijf tegemoetkomt aan de digitaliseringsbehoeften van haar klanten door het aanbod steeds verder te ontwikkelen.” Daarnaast heeft Ricoh volgens het rapport “een dienstenportfolio ontwikkeld dat verder gaat dan de traditionele printdiensten. Het portfolio is onderscheidend op het gebied van diensten voor ICT, toepassingen en duurzaamheid.”

Het MPS-aanbod van Ricoh is onderdeel van het MDS-portfolio (Managed Document Services). Ricoh werkt samen met klanten om informatieprocessen aan te passen en te optimaliseren om efficiëntie te verhogen en om problemen op het gebied van informatiebeveiliging te verhelpen. Op deze manier krijgen klanten grip op de stijgende kosten van een onbeheerde printinfrastructuur.


Plaats op:
Datum: 22 oktober 2018
Categorie: Markt en onderzoek
Bron: Ricoh Nederland
Gerelateerde artikelen  
23-05-2013 Nieuws Ricoh bouwt positie in Managed Print Services verder uit
24-07-2013 Nieuws Ricoh handhaaft internationale koppositie in Managed Print Services
03-01-2012 Nieuws Xerox leider in Managed Print Services markt
28-10-2016 Nieuws Ricoh in de top als het gaat om inkjet productiesystemen
10-06-2016 Nieuws RDC Utrecht gaat verder samen met RDC Midden-Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,43 seconden.