Nieuws  
 

Toshiba breidt haar portfolio uit met een geheel vernieuwde serie kleuren en zwart-wit multifunctionele A3-systemen. Deze systemen staan voor onze commitment om samen met de klant te werken aan op maat gemaakte, kosteneffectieve oplossingen die tegemoet komen aan behoeften voor printwerk, documentbeheer en informatieverwerking, tezamen met de mogelijkheid om milieubewust te werken.

De lancering bestaat uit twee kleurenprinterseries: de e-STUDIO2010AC/2510AC en de e-STUDIO5015AC serie, en een zwart-witprinterlijn: de e-STUDIO5018A serie. Alle modellen beschikken over de nieuwste Toshiba e-BRIDGE Next technologie. Dankzij geavanceerde functionaliteit, gebruiksgemak en een naadloze integratie met IT-infrastructuren en documentstromen is deze technologie geschikt voor iedere werkplek.

Door de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is de bescherming van persoonlijke data belangrijker dan ooit. Toshiba biedt meerdere mogelijkheden in het beveiligen van data en documenten om organisaties te helpen bij de toenemende digitale uitdagingen. Beveiliging heeft hoge prioriteit gehad bij het ontwikkelen van de e-BRIDGE Next systemen. Zo hebben de systemen een zelfcoderende beveilligde harde schijf en is er de optie een kaartlezer toe te voegen voor extra beveiliging. Naast efficiëntie is ook de afdrukkwaliteit verbeterd: met een resolutie tot 1200 x 1200 dpi beschikken de nieuwe systemen over een uitzonderlijke afdrukkwaliteit, RGB-optimalisatie biedt nauwkeurige kleuren met office-applicaties en autokalibratie zorgt voor consistentie van de afdrukkwaliteit voor kleine en grote afdruktaken.

Met een invoercapaciteit tot 3200 vel zijn grote afdruktaken snel uit te voeren. Voor bedrijven die hun productiviteit een boost willen geven, is de optionele dual scan documenteninvoer beschikbaar. Deze is geschikt voor het scannen van 240 beelden per minuut en verkrijgbaar voor de e-STUDIO5018Aserie en de e-STUDIO5015ACserie.

Multi-Station Print is een eenvoudige follow-me oplossing op de mfp,, zonder dat er software op een server geïnstalleerd hoeft te worden. De gebruiker beslist zelf bij welk systeem de print opgehaald kan worden. Authenticatie is mogelijk tot 50 e-BRIDGE Next systemen, dit allemaal zonder de aanschaf en onderhoud van een externe server. Bij de ontwikkeling van de Toshiba systemen is de bescherming van het milieu van fundamenteel belang; de systemen voldoen aan de vooraanstaande milieuprogramma’s, zoals de ENERGY STAR.


Plaats op:
Datum: 10 oktober 2018
Bron: Toshiba
Gerelateerde artikelen  
17-11-2016 Nieuws Toshiba voegt twee hoogvolume series toe aan nieuwe productlijn
11-02-2013 Nieuws Toshiba TEC lanceert nieuwe A4-systemen
13-05-2016 Nieuws Toshiba breidt MFP portfolio uit
02-11-2018 Nieuws Toshiba introduceert compleet nieuwe A4-lijn
17-07-2013 Nieuws Toshiba e-STUDIO287cs-serie ontvangt ‘Editor’s Choice’ award
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,52 seconden.