Nieuws  
 

Canon introduceert zes nieuwe A4 zwart-wit imageRUNNER ADVANCE-modellen: de iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i en iR ADV 715iZ. De imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II-serie vervangt de 400i/500i modellen in deze productlijn en biedt gebruikers een sterke verhoging van de snelheid, productiviteit en beveiligingsfuncties. De nieuwe printsystemen zijn uitgerust met alle voordelen van het bestaande 'third generation' portfolio, waaronder het nieuwste Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express en verbeterde beveiliging.
 
Met snelheden die 30 procent hoger zijn dan van hun voorgangers, realiseren deze nieuwe instapmodellen 71 ppm. Ze zijn betrouwbaar en compact en zeer geschikt voor kleine tot middelgrote ondernemingen en kantoren in de publieke sector. Tijdbesparende maatregelen, zoals de nieuwe alles-in-één cartridgetechnologie, zorgen voor probleemloos verwijderen en vervangen van toners zonder dat een technicus nodig is. De nieuwe printsystemen beschikken over alle hardware-voordelen van het third generation, 2nd edition imageRUNNER ADVANCE portfolio en zijn uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface en een kleuren touchscreen voor optimaal bedieningsgemak. Medewerkers profiteren van volledige consistentie binnen het gehele platform en hebben zo een gepersonaliseerde, betrouwbare gebruikerservaring. De instelbare displays, instellingen en functies helpen bij het optimaliseren en stroomlijnen van workflows.

Beveiliging als basis
De nieuwe modellen hebben een aantal aanvullende en verbeterde beveiligingsfuncties, waardoor ze één van de meest robuuste en betrouwbare A4 Z/W-printsystemen in de markt zijn. HDD-encryptie is standaard beschikbaar en gebruikersauthenticatie voor het aanmelden bij het printsysteem waarborgt de vertrouwelijkheid van gegevens en versterkt de beveiligingskenmerken, zelfs bij het printen vanaf mobiele apparaten. Om een ongeoorloofde verspreiding van gevoelige informatie te voorkomen, zijn voor specifieke, individuele gebruikers verschillende functies van de printsystemen uit te schakelen, waardoor aan de AVG-eisen wordt voldaan.
 

Plaats op:
Datum: 9 oktober 2018
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
13-02-2018 Nieuws Canon breidt printerportfolio uit
19-07-2016 Nieuws Canon introduceert printplatform voor de moderne werkomgeving
16-01-2017 Nieuws Canon lanceert drie nieuwe imageRUNNER ADVANCE MFP-series
06-10-2017 Nieuws Nieuwe multifunctionele printers van Canon
20-04-2011 Nieuws Canon breidt imageRUNNER ADVANCE platform uit met cloud connectivity
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,48 seconden.