Nieuws  
 

Texo Trade Services (TTS) opent twee nieuwe voorraadlocaties in Europa: in Leicester in het Verenigd Koninkrijk en in de Franse hoofdstad Parijs. TTS bedient in deze regio’s een concentratie aan klanten. Met de lokale, op de klant afgestemde voorraad verhoogt TTS haar service en leveringssnelheid: binnen 24 uur of zelfs nog dezelfde dag. Klanten van TTS kunnen op hun beurt hun eigen opdrachtgevers nóg meer snelheid garanderen en hierin onderscheidend zijn.

De markt vraagt om een steeds snellere levering. Het antwoord van TTS vertaalt zich in nieuwe voorraadlocaties met een assortiment kwaliteitsproducten dat is afgestemd op de klanten in de betreffende regio’s. Naast magazijnen in Leicester, Parijs en natuurlijk het Nederlandse Waddinxveen, heeft TTS ook al jaren een voorraadlocatie in het Italiaanse Como.

Naast een snellere levering, genieten de klanten van TTS ook een ander voordeel. Zij hebben nu de mogelijkheid om een kleinere hoeveelheid per order af te nemen voor een goed voorraad- en kostenbeheer. Zo kunnen zij hun eigen klanten altijd ja verkopen zonder dat zij een hoge voorraad hoeven aan te houden.

TTS vindt een snelle levering heel belangrijk. Daarom zullen de nieuwe magazijnen in Leicester en Parijs misschien niet de laatste zijn die zij opent. TTS blijft onderzoeken hoe zij haar klanten nog sneller en beter van dienst zou kunnen zijn.    

Plaats op:
Datum: 3 oktober 2018
Bron: Texo Trade Services
Gerelateerde artikelen  
05-05-2011 Nieuws Criteo opent vestiging in Amsterdam
18-04-2016 Nieuws Texo Trade Services levert 5 meter breed beschermpapier
18-11-2016 Nieuws Antalis opent nieuwe showroom in Parijs
10-04-2012 Nieuws Ricoh lanceert Pro-Graphic papierlijn voor de grafische industrie
10-05-2016 Nieuws Texo Trade Services toont textielmedia geschikt voor UV-printers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,49 seconden.