Nieuws  
 

Lexmark heeft nieuwe A4-kleurenprinters en multifunctionals. De producten combineren betrouwbaarheid, productiviteit, veiligheid en hoogwaardige kleurenprints voor zakelijke gebruikers.

De nieuwe A4-kleurenapparaten (CS421dn-, CS521dn-, CS622de-, CX421adn-, CX522ade-, CX622ade- en CX625-serie) zijn uitgerust met belangrijke functieverbeteringen die de totale eigendomskosten verlagen:

  • Gebruiksgemak: e-Task, Lexmarks moderne, tablet-achtige gebruikersinterface zorgt voor ongekende eenvoud en gebruiksgemak over het hele assortiment. Workflows zijn volledig aanpasbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Toegankelijkheidsfuncties zoals stembegeleiding en een hoofdtelefoonaansluiting en toetsenbord maken de apparaten voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.
  • Prestaties: Krachtige multi-core processors en extra geheugen zorgen ervoor dat deze apparaten toekomstbestendig zijn. Ze kunnen na verloop van tijd namelijk worden voorzien van firmware-upgrades. De apparaten zijn 25% sneller, de eerste pagina printen gaat 64% sneller en de snelheid van tweezijdig scannen is verbeterd van 15 afbeeldingen per minuut tot 94.
  • Kwaliteit uitvoer: De Lexmark Colour Replacement-functie stelt klanten in staat om bedrijfslogo's of de kleuren die nodig zijn in gevoelige documenten nauwkeurig af te drukken - dit alles met een verhoogd rendement van verbruiksartikelen.
  • Mobiliteit: De nieuwe apparaten bieden meerdere opties voor mobiel printen. Werknemers kunnen via de gratis Lexmark Mobile Print-app met goedgekeurde mobiele toestellen printen. Zij kunnen hiervoor gebruikmaken van AirPrint, Google Cloud Print, Mopria of Windows Mobile.
  • Beveiliging: Lexmarks prijswinnende beveiligingsfuncties helpen documenten, apparaten en netwerken te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en zijn volledig geïntegreerd in elk product uit de serie. Consistente, uitbreidbare beveiligingen in het hele productportfolio helpen je de toegang te controleren, gegevens op je harde schijf te beveiligen, besturingssystemen te beschermen en netwerkstoringen te voorkomen.
  • Duurzaamheid: Zoals van Lexmark verwacht mag worden voldoen deze apparaten aan de strengste internationale milieueisen.

Plaats op:
Datum: 13 juli 2018
Bron: Lexmark
Gerelateerde artikelen  
20-06-2018 Nieuws Nieuwe zwart-witprinters van Lexmark
25-04-2018 Nieuws Lexmark introduceert nieuwe generatie zwart-witprinters
09-06-2017 Nieuws Nieuwe A3-printoplossingen van Lexmark
22-11-2011 Nieuws Lexmark's nieuwe applicatie ondersteunt mobile printing
15-09-2016 Nieuws Nieuwe mfps voor kleine kantooromgevingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,46 seconden.