Nieuws  
 

Met de inspectiesystemen van EyeC kunnen drukkerijen en hun klanten hun eindproducten nu ook meten. In één inspectiecyclus kunnen de oplossingen van EyeC automatisch alle relevante afstanden van alle items controleren. Hierdoor kunnen bedrijven garanderen dat alle druk objecten juist gepositioneerd zijn en dat stanslijnen de juiste afstand hebben. Zelfs producten met afwijkende vormen zoals labels voor medische apparaten kunnen automatisch gemeten worden.

De functie ‘afstandmeting’ is beschikbaar voor zowel de EyeC Proofiler Graphic (pre-press inspectie) als de EyeC Proofiler DT Enhanced (samples testen). De software controleert alle door de gebruiker gedefinieerde afstanden binnen het specifieke item, evenals de afstanden tussen de items. De operator kan een willekeurig aantal te meten afstanden instellen. De automatische edge detectie maakt de opstelling eenvoudig en betrouwbaar.

Tijdens de afmetingsinspectie vergelijkt het systeem alle items met de voorgedefinieerde waarden. Het systeem waarschuwt de operator automatisch zodra een meting buiten de tolerantie valt. Door het aangeven van extra waarschuwingen wordt ervoor gezorgd dat tijdige corrigerende maatregelen mogelijk zijn, voordat er drukfouten optreden. Aan het einde van de inspectie levert het systeem een uitgebreid rapport met alle inspectieresultaten.

Om nog meer tijd te besparen, kunnen drukkerijen en hun klanten afstandsmetingen uitvoeren in combinatie met hun PDF- of drukwerkinspectie. In slechts één inspectiecyclus meet het systeem de verschillende afstanden in het drukwerk en voert het kwaliteitscontroles uit, zoals de verificatie van tekst en afbeeldingen.
 
Een technische tekenstijl weergave zorgt voor een intuïtieve set-up en bediening. Met de functie opslaan van maskers kunnen de meetinstellingen voor herhaal opdrachten opnieuw worden gebruikt.


Plaats op:
Datum: 12 juli 2018
Bron: EyeC
Gerelateerde artikelen  
26-06-2017 Nieuws EyeC met nieuwe inspectietechnologie voor etiketten
03-03-2017 Nieuws EyeC demonstreert oplossing voor het testen van drukwerksamples
12-06-2018 Nieuws Nieuwe EyeC ProofBook inspecteert sneller dan vorige model
05-06-2018 Nieuws Succesvolle lancering van de EyeC Quality Link
17-11-2017 Nieuws EyeC Quality Link combineert kwaliteitscontroles op drukpersen en Re-winders …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,17 seconden.