Nieuws  
 

Staples Solutions heeft een akkoord bereikt over de verkoop van haar winkels en een deel van haar online business in Nederland aan een partij verbonden aan de Kantoor Expert Group. De verkoop betreft de Staples Solutions NL Retail medewerkers en alle 39 winkels in Nederland. Na afronding van de overname zullen de winkels van Staples Solutions in Nederland op termijn verder gaan onder de voorgaande naam Office Centre.

“Deze transactie is een mijlpaal voor onze medewerkers, onze klanten en voor onze strategische koers”, aldus Dolph Westerbos, Chief Executive Officer van Staples Solutions. “De nieuwe eigenaren beschikken over veel kennis van de B2B retailmarkt en hebben een sterke positie in Nederland. Office Centre wordt een belangrijke grootafnemer voor Staples Solutions, wat inhoudt dat we hen producten zullen blijven leveren. Ik ben verheugd dat we een sterke complementaire partner hebben gevonden om onze activiteiten en klanten te positioneren voor blijvend succes.”

Staples Solutions heeft als missie de toonaangevende leverancier van geïntegreerde producten en diensten te zijn voor de werkruimte van vandaag en morgen, met als doel haar klanten te helpen om meer te bereiken.

Plaats op:
Datum: 22 juni 2018
Bron: Staples Solutions BV
Gerelateerde artikelen  
10-03-2016 Nieuws Canon Nederland neemt document solutions specialist Docspro over
17-05-2016 Nieuws Mail 2000 kiest voor All Mailing Solutions
05-08-2013 Nieuws KNNS wordt Canon-partner
20-07-2016 Nieuws All Mailing Solutions neemt Geijteman Verpakkingstechniek over
15-10-2013 Nieuws All Mail Services investeert in sealsysteem en couverteersysteem
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,47 seconden.