Nieuws  
 

CHILI publish won een EDP award 2018 in de categorie Lay-out, design and editing software tijdens de FESPA Global Print Expo 2018. Het technisch comité rapporteerde over CHILI publisher, de Universal Graphics Engine, als winnaar van de categorie: "Als lay-out, design and editing software is CHILI publisher de meest complete oplossing in deze categorie. Het is al vele jaren een toonaangevend product – de herpositionering als engine, tilt de bestaande functionaliteiten naar een nog hoger niveau.”
 
In een creatieve sector als grootformaat is technologie automatisering de enige manier om processen te optimaliseren en zo tijd vrij te maken voor de ontwerpteams voor meer commerciële en winstgevende projecten. Een Belgische klant van CHILI publish, 3Motion, bekend om zijn buitengewoon creatieve en innovatieve oplossingen, kocht CHILI publisher oorspronkelijk aan voor een verpakkingsoplossing, vanwege de 3D-visualisatiefunctie. Maar al doende leert men en al snel ontdekte 3Motion een betere manier om zijn investering exponentieel te laten renderen: een soepel en feilloos standontwerpproces voor beursorganisatoren.
 
Kevin Goeminne, CEO van CHILI publish, licht de EDP award toe: "CHILI publisher is als oplossing geëvolueerd tot een Universal Graphics Engine. Het voorbeeld van 3Motion illustreert duidelijk het potentieel van CHILI publisher om elk soort campagne naar het gewenste omnichannel resultaat te sturen. Het is een eer deze EDP award 2018 te ontvangen, omdat het de sterke groei en evolutie van onze oplossing bevestigt. Ik wil het technisch comité van EDP bedanken voor de erkenning voor het harde werk dat wij voortdurend leveren om het digitale en grafische plaatje te laten kloppen."
 

Plaats op:
Datum: 24 mei 2018
Categorie: Awards
Bron: Chili Publish
Gerelateerde artikelen  
31-01-2018 Nieuws CHILI publisher softwarepersonalisering op maat
13-03-2018 Nieuws Roland DG aanwezig op Fespa 2018
22-11-2018 Nieuws Roland DG reikt prijs uit tijdens Sign+ Award 2018
08-08-2018 Nieuws Mimaki 3DUJ-553 printer genomineerd voor TCT Awards
27-03-2018 Nieuws Mimaki haalt alles uit de kast op FESPA 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,47 seconden.