Nieuws  
 

Lexmark heeft een nieuwe generatie monochrome producten voor het middensegment. Deze slimme apparaten zijn uitgerust met de nieuwste functies, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf. De nieuwe printers en multifunctionals (mfp) combineren betrouwbaarheid, productiviteit en beveiliging voor grote, middelgrote en kleine werkgroepen binnen bedrijven.

"Deze nieuwe generatie zwart-witproducten van Lexmark voor het middensegment brengt de kracht van een afdelingsprinter of mfp naar de werkplek", aldus Allen Waugerman, senior vicepresident en technisch directeur van Lexmark. "De apparaten zijn uitgerust met krachtige, geavanceerde multi-core processors die zorgen voor goede prestaties. Daarnaast beschikken ze over de betrouwbaarheids- en beveiligingsfuncties die klanten wereldwijd van Lexmark verwachten. Bovendien kunnen organisaties dankzij nieuwe productiviteitsverbeteringen meer werk verzetten.”

  • Betrouwbaarheid: De robuuste frames en duurzame componenten van de apparaten uit de MS en MX 320, 420, 520 en 620-serie bieden betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast wordt dankzij de bedrijfscycli verspilling geminimaliseerd, de levensduur verlengd en de behoefte aan service en ondersteuning verminderd.
  • Productiviteit: Door prestaties, gebruiksgemak en connectiviteit te combineren, stellen deze nieuwe apparaten grote, middelgrote en kleine werkgroepen in staat om meer gedaan te krijgen.
  • Beveiliging: Apparaten reageren op uiteenlopende veiligheidsbedreigingen door de printer, de printvloot en de netwerkinfrastructuur systematisch te beveiligen. Zo ontstaat een veiligere en productievere omgeving.
  • Kwaliteit: De nieuwe mediaverwerkingsmogelijkheden ondersteunen meer mediatypes met een betere scheefheidscorrectie voor nauwkeurigere printopdrachten.
  • Mobiliteit: Met deze nieuwe apparaten kunnen taken worden uitgevoerd vanaf mobiele toestellen via de gratis Lexmark Mobile Print app. De output is ook beschikbaar via AirPrint, Google Cloud Print, Mopria of Windows Mobile op netwerken met draadloze toegang.

Plaats op:
Datum: 25 april 2018
Bron: Lexmark
Gerelateerde artikelen  
20-06-2018 Nieuws Nieuwe zwart-witprinters van Lexmark
13-07-2018 Nieuws Nieuwe kleurenprinters en MFP's van Lexmark
09-06-2017 Nieuws Nieuwe A3-printoplossingen van Lexmark
22-11-2011 Nieuws Lexmark's nieuwe applicatie ondersteunt mobile printing
04-04-2017 Nieuws Nieuw garantieprogramma voor printers van Lexmark
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,47 seconden.