Nieuws  
 

Canon presenteert tijdens Pure Digital - het digitale printevent voor de creatieve industrie dat van 17 tot en met 19 april in hal 12 van RAI Amsterdam plaatsvindt - haar nieuwe Elemental-concept. Hiermee toont zij aan hoe verschillende printtoepassingen aan de basis kunnen staan van een effectieve marketingcampagne. Met Elemental slaat Canon een brug tussen print en digitaal door de gecombineerde inzet van printtechnologie, digitale toepassingen en haar marketingexpertise. Dit maakt het mogelijk de effectiviteit van alle contacten die organisaties tijdens een campagne met hun doelgroep hebben te volgen en meten. Bezoekers kunnen kennismaken met het nieuwe Elemental-concept op de stand van Canon (nr. 12.103).
 
Pure Digital vindt plaats op dezelfde locatie als Building Holland, een event dat wordt bijgewoond door 15.000 professionals uit de bouwsector, waaronder architecten en interieurontwerpers. Deze groep heeft nu direct de mogelijkheid om de creativiteit van print te ontdekken. Daarnaast biedt Canon een duidelijke propositie voor de bouw ‘Slimmer samenwerken. Beter bouwen’ welke ook op de stand getoond zal worden. Ketensamenwerking, Lean werken en BIM zijn nieuwe manieren van werken in de bouw. Met een reeks innovatieve producten en technologieën om informatie eenvoudiger te delen en effectiever te communiceren, ondersteunt Canon de bouwsector.
 
De retail-omgeving verandert voortdurend en consumenten hebben een steeds grotere behoefte aan maatwerkproducten. De creatieve industrie geeft hieraan invulling door zich te verdiepen in de mogelijkheden van digitaal printen voor thuis, in winkels en op de werkplek. Pure Digital biedt creatieve bedrijven een platform waar zij kennis kunnen vergaren en delen over digitale printproductie en de waarde hiervan voor nieuwe toepassingen. Zo worden tijdens de beurs nieuwe toepassingen en technologieën getoond voor de digitale productie van interieurinrichting, retail- en hospitality-omgevingen, innovatieve verpakkingen en geïntegreerde marketingcampagnes. Canon is één van de sponsors van het evenement en verzorgt ook dagelijks een presentatie in het Conference Theater.

Plaats op:
Datum: 10 april 2018
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
05-04-2018 Nieuws Mimaki reikt creatievelingen inspiratie aan op Pure Digital
24-02-2016 Nieuws Canon toont creativiteit in print tijdens FESPA 2016
16-03-2016 Nieuws Canon blikt terug op succesvolle FESPA 2016
27-02-2017 Nieuws Canon presenteert 3D-printing propositie tijdens RapidPro 2017
15-05-2018 Nieuws Pure Digital slaat brug tussen printsector en creatieve industrie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,21 seconden.