Nieuws  
 

Tijdens FESPA 2018 laat Canon grafische ondernemers zien hoe haar grootformaat end-to-end productieoplossingen hen in staat stellen om nieuwe groeimogelijkheden te benutten. Zo maken deze oplossingen de weg vrij voor diversificatie met nieuwe toepassingen of door de optimalisering van producten in het bestaande aanbod. Tijdens FESPA toont Canon uiteenlopende oplossingen voor roll-to-roll en flatbed printen, snijden en workflow-automatisering. Ook geeft zij inspirerende voorbeelden van de vele toepassingen die met Canon-technologieën en -media mogelijk zijn: van traditionele signage en graphics tot woondecoratie en op maat gemaakte verpakkingen.
 
Canon kan veel vooraanstaande internationale bedrijven tot haar klanten rekenen en heeft hierdoor een goed inzicht van de uitdagingen en mogelijkheden van grafische bedrijven. “Diversificatie wordt steeds belangrijker door het toevoegen van nieuwe toepassingen aan het portfolio, waardoor het mogelijk wordt nieuwe markten te betreden, zoals woondecoratie of verpakkingen”, vertelt Mark Lawn, directeur van de Graphic & Communications Group van Canon Europe. “Andere bedrijven concentreren zich op het verbeteren van hun bedrijfsresultaten. Hieraan kunnen zij invulling geven door innovatieve verdienmodellen te ontwikkelen, hun productie te stroomlijnen en capaciteit te vergroten. Door haar kennis van dit veranderende landschap is Canon in staat klanten te helpen de juiste mogelijkheden te verkennen, hen een gevoel van richting geven en hen met haar technologische innovaties te ondersteunen bij het benutten van groeimogelijkheden.”
 
Eén van de technologische innovaties die Canon demonstreert, is de Océ Colorado 1640 roll-to-roll printer, gebouwd op basis van Canon’s baanbrekende UVgel-printtechnologie. Twee afzonderlijke printers laten de uiterst hoge productiviteit en veelzijdige mediaverwerking van het systeem zien bij uiteenlopende toepassingen: van hoogwaardige, commerciële woondecoratie tot zelfklevende folies, met near-line afwerking op basis van de technologie van Canon-partner Fotoba. De Océ Colorado 1640 is tijdens FESPA 2017 gelanceerd en heeft sindsdien de roll-to-roll productie getransformeerd voor honderden grafische bedrijven in alle delen van de wereld. Veel bedrijven zullen hun ervaringen tijdens FESPA delen. Bezoekers kunnen ook een ruim aanbod van graphics en decoratieve toepassingen bekijken die zijn geproduceerd door Colorado-gebruikers. Dit geeft een indruk van hoe de bijzondere eigenschappen van de Canon UVgel-printtechnologie kunnen helpen om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Andere roll-to-roll oplossingen die tijdens de beurs worden getoond, zijn de Océ ColorWave 910 single pass inkjet-printer met inline folderproducerende AEC (architectuur, engineering & constructie)-toepassingen en posters. Ook kunnen bezoekers kennismaken met de veelzijdigheid van de Océ ColorWave 700 bij het printen op media met en zonder coating: van posters en banners tot behang. De imagePROGRAF PRO-4000 en TX4000 printers worden ingezet voor de productie van foto- en fine art-prints, POS en posters en ook is er een demonstratie van nieuwe, waterbestendige Canon-media voor outdoor gebruik.

Plaats op:
Datum: 6 april 2018
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
07-06-2018 Nieuws Canon trekt veel bezoekers tijdens FESPA
24-05-2017 Nieuws Canon laat op FESPA nieuwe printoplossingen zien
22-02-2018 Nieuws Van Vliet Printing kiest voor Canon
15-09-2016 Nieuws Nieuwe UVgel-printtechnologie grootformaat roll-to-roll printers
21-12-2017 Nieuws Comdatek kiest voor Océ Colorado
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,19 seconden.