Nieuws  
 

Konica Minolta heeft tijdens de vakbeurs C’Print de eerste verkoop van de AccurioJet KM-1 contractueel vastgelegd. De B2+digitale inkjet-productieprinter, AccurioJet KM-1, is in Frankrijk verkocht aan drukkerij Realisaprint.com. Deze nieuwe overeenkomst versterkt het bestaande partnerschap met Realisaprint.com en is de eerste referentie-installatie in Zuid-Europa.

De AccurioJet KM-1 integreert gemakkelijk in zowel offset- als digitale omgevingen en haalt productieaantallen tot 3.000 vel per uur. Eén van de pluspunten is de gepatenteerde ‘dot freeze’ LED UV-cured inkttechnologie die een perfecte kleurregistratie en kleurstabiliteit garandeert. De AccurioJet KM-1 geeft de mogelijkheid om perfecte dubbelzijdige prints te produceren die direct door kunnen gaan naar de nabewerkingseenheid. De registratienauwkeurigheid wordt gewaarborgd door gebruik te maken van dezelfde grijper-naar-grijper-technologie die ook bij offset wordt toegepast.

Realisaprint.com heeft voor deze productieprinter gekozen onder andere door de mogelijkheid om een breed assortiment aan printmedia te kunnen verwerken, waaronder gecoat en ongecoat, offset, met textuur, canvas en pvc met dikten van 60 tot 600 micron zonder voorbehandeling. Het LED (UV)-printproces is erop gericht de vellen direct te kunnen verwerken. De colorimetrische stabiliteit bij inkjet-productie en de kostenefficiëntie bij kleine oplagen zorgde daarnaast voor de beslissing van Realisaprint.com. “Wij zijn het eerste bedrijf in Frankrijk dat de AccurioJet KM-1 koopt. Deze stap versterkt onze reputatie als pionier en vergroot onze expertise binnen de grafische sector, waardoor wij onze klanten beter kunnen ondersteunen bij post-printprocessen,” benadrukt Rémy Barelli, medeoprichter van Realisaprint.com. “Deze nieuwe investering is het resultaat van het langdurige kwalitatief goede partnerschap met Konica Minolta. Het vertrouwen, de expertise van de teams en de manier waarop ze technische ondersteuning bieden, heeft altijd al het verschil gemaakt en gaf Realisaprint.com het vertrouwen om vier productieprinters van Konica Minolta te kopen, waaronder onlangs de JETVARNISH 3DS.”

Als producent van inkjet-printkoppen is Konica Minolta al meer dan 40 jaar een belangrijke speler op de inkjet-markt. Wereldwijd zijn al een dertigtal AccurioJet KM-1 inkjet-productieprinters geïnstalleerd.

Plaats op:
Datum: 20 februari 2018
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
11-06-2018 Nieuws Poolse drukkerij kiest voor Konica Minolta
11-04-2017 Nieuws Rehms Druck kiest voor Konica Minolta
30-01-2018 Nieuws Konica Minolta realiseert wereldwijd 30 installaties van de AccurioJet KM-1
04-05-2017 Nieuws PLS kiest voor AccurioJet KM-1 van Konica Minolta
03-01-2018 Nieuws Konica Minolta deelt belangrijkste professional printing trends
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,19 seconden.