Nieuws  
 

Keypoint Intelligence heeft Konica Minolta’s Solutions uitgeroepen tot "2018 Document Imaging Software Line of the Year". De prestigieuze onderscheiding werd toegekend na een intensieve analyse van de portfolio's van verschillende internationale OEM's voor document imaging door analisten in het Buyers Lab van Keypoint Intelligence. De onderscheiding is een erkenning van Konica Minolta’s uitgebreide portfolio van in-house softwareoplossingen en haar uiterst succesvolle ecosysteem met het aanbod van derden. In de toetsing door Buyers Lab behaalde Konica Minolta de hoogste score vergeleken met andere OEM's in de categorieën: Capture and Workflow, Document Management en Device Management. De Solutions werden zowel qua omvang als prestaties beschreven als "ongeëvenaard".

De Buyers Lab Line of the Year award wordt jaarlijks uitgereikt aan de document imaging OEM die het krachtigste portfolio met oplossingen biedt voor een reeks aan softwarecategorieën, waaronder Capture and Workflow, Document Management, Output Management en Device Management. In de toelichting op de onderscheiding benadrukten de analisten van Buyers Lab een aantal van Konica Minolta's softwarepakketten, waaronder het Dispatcher Phoenix scan/workflow-platform, een geavanceerde oplossing voor documentregistratie/-verwerking/-distributie die het mogelijk maakt tijdbesparende workflows op te zetten die volledig zijn aan te passen aan de behoeften van de klant.

De analisten besteedden ook aandacht aan het sterke aanbod van oplossingen voor printbeheer afkomstig van gerenommeerde ISV-partners, het brede assortiment aan apps en aanpasbare gebruikersinterfaces van MFP's dat beschikbaar is via de online bizhub portal MarketPlace en de verticale marktexpertise en oplossingen op maat voor de belangrijkste sectoren.

Plaats op:
Datum: 19 februari 2018
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
27-09-2018 Nieuws Konica Minolta wint BLI PaceSetter award
19-03-2018 Nieuws Konica Minolta wint Outstanding Document Workflow Solution Award
22-02-2011 Nieuws Duurzame aanbieder van document imaging–oplossingen
18-12-2017 Nieuws Konica Minolta’s AccurioPress C6100 wint internationale award
04-05-2018 Nieuws Konica Minolta wint prijs voor verbeteren slimme werkomgeving
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,18 seconden.