Nieuws  
 

Canonheeft een update van haar imageRUNNER ADVANCE Third Generation printerportfolio. Dit 2nd Edition portfolio combineert Canon's nieuwste hardware- en softwaretechnologieën om ondernemingen veilige en consistente cloud-gebaseerde documentoplossingen te bieden.
 
Deze nieuwe versie van imageRUNNER ADVANCE draait op het Unified Firmware Platform (UFP) wat resulteert in een consistente gebruikers- en beheerervaring. Door een permanente monitoring van processen vinden doorlopend preventieve controles op kwetsbaarheden plaats. Dit levert een forse besparing in zowel tijd als kosten op. Door voortdurend de nieuwste functies en updates in de printers te integreren, blijven de apparaten volledig functioneel en beveiligd, met een minimale input van gebruikers. Dankzij het UFP zijn klanten ervan verzekerd dat hun investering veilig is, waardoor het niet langer nodig is om bij elke update van printerpark te veranderen.

Het imageRUNNER ADVANCE Third Generation 2nd Edition-portfolio van Canon is ontworpen om kantoortechnologie naadloos te laten aansluiten op de cloud.
 Het vernieuwde portfolio kan ook worden geïntegreerd met andere oplossingen voor scannen en documentbeheer, waaronder uniFLOW en Therefore Online.  De cloud-connectiviteit stelt ondernemingen in staat specifieke eisen aan de documentworkflow af te stemmen op hun apparaat. Het uniFLOW-platform is eenvoudig te installeren en te beheren.
 
Met een integratie van hardware en software zorgt het imageRUNNER ADVANCE Third Generation 2nd Edition platform voor een goede beveiliging en een efficiënt beheer van het printerpark. De gebruikersauthenticatie tijdens het inloggen bij het apparaat maakt het mogelijk dat zelfs opdrachten die vanaf mobiele telefoons zijn verzonden veilig te bewaren tot ze zijn vrij te geven. En daarmee wordt de vertrouwelijkheid gewaarborgd. Om onbevoegde distributie van gevoelige informatie te voorkomen, kunnen verschillende functionaliteiten voor individuele gebruikers worden uitgeschakeld, terwijl visuele en hoorbare ‘Original Reminder’-meldingen gebruikers waarschuwen wanneer informatie van gescande originelen op het apparaat achterblijft.

Plaats op:
Datum: 13 februari 2018
Categorie: Nieuw product of dienst
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
09-10-2018 Nieuws Nieuwe imageRUNNER ADVANCE-modellen van Canon
06-10-2017 Nieuws Nieuwe multifunctionele printers van Canon
20-04-2011 Nieuws Canon breidt imageRUNNER ADVANCE platform uit met cloud connectivity
18-07-2011 Nieuws Succesvol printplatform verder uitgebreid
03-01-2012 Nieuws Print- en drukwerkshop investeert in Canon printsysteem
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,46 seconden.