Nieuws  
 

Ricoh presenteert op FESPA in Berlijn zijn nieuwste innovatieve producten en oplossingen waarmee sign- en grafimediabedrijven hun diensten op rendabele wijze uit kunnen breiden. Ricoh toont 15 tot en met 18 mei in hal 3.1, stand A50 de beursbezoekers hoe de laatste technologieën nieuwe kansen bieden voor professionele printbedrijven in de dynamische sign, display en textielmarkt.

In vijf verschillende zones demonstreert Ricoh de laatste state of the art ontwikkelingen op het gebied van vlakbed-, grootformaat-, Direct to Garment-, losblad en inkjetprintkoptechnologieën.

Zo is er een zone waarin een diversiteit aan printapplicaties en toepassingen van meerdere Ricoh productiesystemen wordt getoond. Op deze manier kunnen bezoekers de vele creatieve mogelijkheden met eigen ogen zien.

Huib Kolen, Manager Business Development & HV-Specialisten bij Ricoh Nederland, zegt: “We breiden ons portfolio onverminderd uit en zijn er dan ook trots op om producten en oplossingen vanuit ons gehele productportfolio te kunnen presenteren. Van vlakbed en innovatieve textielprinters, tot grootformaat en de technologie van onze eigen, op brede schaal geadopteerde inkjetprintkoppen: wij hebben voor iedere uitdaging een oplossing. We laten bezoekers graag nieuwe mogelijkheden zien die voor hen meerwaarde opleveren. Daarnaast vertellen onze specialisten graag hoe integratie een efficiënte en gestroomlijnde workflow ondersteunt.”

Ricoh is op FESPA te vinden vlak bij de seminar- en clubzones, dicht bij de hoofdingang. Bezoekers kunnen Ricoh’s uitgebreide portfolio ontdekken en zelf ervaren hoe het hen kan helpen om hun activiteiten en kansen uit te breiden.

Plaats op:
Datum: 8 februari 2018
Bron: Ricoh
Gerelateerde artikelen  
09-05-2017 Nieuws Ricoh toont nieuwe producten op FESPA 2017
18-02-2019 Nieuws Ricoh toont uitbreiding grootformaat-portfolio in Gorinchem
11-03-2013 Nieuws Ricoh trekt aandacht op de Hunkeler Innovatiedagen
19-09-2017 Nieuws Ricoh introduceert nieuwe vijfde kleur neonroze toner op Labelexpo
28-05-2013 Nieuws Mimaki toont 25 jaar expertise in snijplotten op FESPA
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,47 seconden.