Nieuws  
 

Tijdens de Vakdag Print & Sign op 6 februari 2018, lanceert Antalis PowerCoat® Alive, een papier dat via NFC-technologie met een smartphone communiceert. Door PowerCoat® Alive laat Antalis de grenzen tussen digitale communicatie en traditionele print verdwijnen.

Papierproducent Arjowiggins is er in geslaagd om een RFID chip te integreren in verschillende papierkwaliteiten. Deze chip kan worden gelezen door een NFC geschikt apparaat er simpelweg vlakbij te houden. Vervolgens wordt er automatisch verbinding gelegd met een door u gekozen URL, zonder iets te hoeven scannen of een app te openen.

PowerCoat® Alive kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor visitekaartjes, in verpakkingsmateriaal of uitnodigingen voor events. Voor marketeers is het een zeer interessant element dat de voortgang van een campagne continue gemeten kan worden via het speciale platform. Daarop is te zien hoe vaak een URL via de chip wordt geopend, waar, en door welk besturingssysteem (Apple/Android/Windows). Hiermee is waardevolle data te verkrijgen.

Plaats op:
Datum: 5 februari 2018
Bron: Antalis
Gerelateerde artikelen  
24-01-2019 Nieuws Antalis lanceert Easystock tijdens Vakdag Print & Sign
17-01-2019 Nieuws Antalis presenteert nieuwe verpakkingsoplossingen
18-11-2016 Nieuws Antalis opent nieuwe showroom in Parijs
14-05-2018 Nieuws Antalis lanceert Coala Textile tijdens FESPA
23-02-2016 Nieuws Antalis lanceert nieuwe producten tijdens FESPA Digital in Amsterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,48 seconden.