Nieuws  
 

CHILI publish en distributeur SS&C zullen van 6 tot 8 februari 2018 de gloednieuwe technische en gebruikersfunctionaliteiten van CHILI publisher demonstreren aan de bezoekers van C!Print in Lyon (Frankrijk). Mensen die de stand bezoeken, krijgen niet alleen een volledige demo van de oplossing, ze kunnen er ook partners en klanten ontmoeten en zo kennismaken met het krachtige ecosysteem dat de technologie omringt. In deze open setting toont het team door middel van demonstraties aan hoe gebruikers het aanmaken van hun marketingmateriaal naar het volgende niveau kunnen tillen dankzij de krachtigste, allesomvattende online editing motor op de markt.

Het product
CHILI publisher gelooft niet enkel in het personaliseren van marketingmateriaal, het stemt het aanbod en zichzelf helemaal af op de gebruikers. Voor het toenemende marktpotentieel in Frankrijk stelt CHILI de volgende verbeteringen voor aan het publiek van C!Print:

  • snellere laadtijden voor documenten, betere prestaties op mobiele toestellen om zo de organisatorische prestatie te verbeteren en de conversie te verhogen.
  • herziening van de action editor met extra bedrijfsregels zodat de admins sneller betere templates kunnen bouwen.
  • werken aan of met grote bestanden is eenvoudiger om een vlotte procesactiviteit te garanderen.
  • betere UI zorgt voor een betere gebruikerservaring - gebruikers kunnen nu het beste product aanbieden op een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier, helemaal op maat.
  • er wordt een speciaal lettertype gebruikt naargelang de geselecteerde voorkeurstaal.
  • png snapshot of thumbnail, zorgt voor onmiddellijke weergave, om geen tijd te verspillen als een snelle preview nodig is.

Een volledig beeld
Om het marktpotentieel te verbeteren, richt CHILI publish zich sterk op de uitbreiding en het onderhoud van het ecosysteem van partners en klanten. Om die toewijding te illustreren, zal Sylvain Westerloppe, pre-sales manager bij CHILI publish, twee sessies geven tijdens het conferentieprogramma van de beurs.


Plaats op:
Datum: 31 januari 2018
Bron: Chili Publish
Gerelateerde artikelen  
24-05-2018 Nieuws CHILI publisher wint EDP Award 2018
11-02-2019 Nieuws Online Publisher verandert naam naar WePublish
22-01-2018 Nieuws Sharp presenteert vernieuwd assortiment
19-01-2011 Nieuws Kodak @ Grafische Vakbeurs Gorinchem 2011
30-03-2017 Nieuws Canon Europe vergroot mobiele printmogelijkheden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,49 seconden.