Nieuws  
 

Konica Minolta heeft vandaag belangrijke marktinformatie bekend gemaakt over haar AccurioJet KM-1 inkjet digitale pers, die werd gelanceerd op drupa in 2016. Er zijn inmiddels meer dan 30 installaties wereldwijd gerealiseerd, inclusief nieuwe plaatsingen in Europa in januari en februari dit jaar.

De eerste installatie in Polen is deze maand (januari) live gegaan en begin februari wordt de aankondiging van een belangrijke overeenkomst in Frankrijk verwacht. Nieuwe partnerships en gepatenteerde technologie zijn ook aangekondigd, terwijl Konica Minolta blijft uitbreiden en haar marktaandeel zal vergroten in de industriële en grafische markt.

'Dot Freeze Technology' is de nieuwe benaming voor een speciaal proces van de AccurioJet KM-1 B2-pers van Konica Minolta, waarbij de mogelijkheid om de inkjetdruppel te 'bevriezen' een perfecte registratie van kleuren en beeldstabiliteit mogelijk maakt. Klanten bevestigen een delta E-kleurafwijking van maximaal 1.5. Dit blijkt een groot voordeel voor nieuwe klanten te zijn om in dit platform te investeren.

Andere belangrijke plannen voor de Konica Minolta AccurioJet KM-1 omvatten een volledig geautomatiseerde inline afwerkingsoplossing in samenwerking met Rollem International. Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijf biedt het overbruggingstransport die klanten in staat stelt hun afdrukprocessen te automatiseren en te koppelen aan afwerkapparatuur van derden.

Een voorbeeld hiervan is het Amerikaanse Harris & Bruno International, leverancier van hoogvolume print- en coatingapparatuur, welke geautoriseerd partner is geworden om KM-1-afdrukken te coaten.


Plaats op:
Datum: 30 januari 2018
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
11-06-2018 Nieuws Poolse drukkerij kiest voor Konica Minolta
11-04-2017 Nieuws Rehms Druck kiest voor Konica Minolta
20-02-2018 Nieuws Realisaprint.com kiest voor Konica Minolta
04-05-2017 Nieuws PLS kiest voor AccurioJet KM-1 van Konica Minolta
13-06-2016 Nieuws Konica Minolta wint twee printbrancheprijzen van EDP Association
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,49 seconden.