Nieuws  
 

Canon behaalde in 2017 de derde plaats op de ranglijst van het aantal in de Verenigde Staten toegekende patenten. Canon is daarmee de enige onderneming ter wereld die gedurende 32 jaar op rij een positie in de top 5 heeft. Bovendien stond Canon opnieuw op de eerste plaats onder Japanse bedrijven volgens het laatste overzicht uitgegeven door de IFI CLAIMS Patent Services.
 
Canon promoot de globalisering van haar activiteiten actief en hecht veel waarde aan het verkrijgen van patenten in het buitenland. Canon houdt zich daarbij zorgvuldig aan een strategie voor patentaanvragen, waarbij patenten worden aangevraagd in essentiële landen en regio’s. Daarbij wordt er rekening gehouden met de bedrijfsstrategieën, technologie en producttrends die uniek zijn voor elke geografische locatie. De Verenigde Staten, met hun vele hightechbedrijven en grote marktomvang, vormen een bijzonder belangrijke regio op het gebied van zakelijke groei en technologische allianties.

Het bedrijfs-DNA van Canon laat zien dat de onderneming hoge prioriteit geeft aan technologie. Met betrekking tot onderzoeks- en ontwikkelingsresultaten promoot Canon de verwerving van patentrechten in overeenstemming met de managementrichtlijn van de Canon Group en van technologische trends actief. Terwijl de onderneming voorafgaand aan de aanvraag grondig onderzoek verricht om de kwaliteit van de aanvragen te verhogen. Door intensieve samenwerking tussen de technologie- en intellectuele eigendomsdivisies, streeft de onderneming ernaar haar technologische mogelijkheden te verbeteren en tegelijkertijd haar intellectuele eigendomsrechten te versterken.

Plaats op:
Datum: 16 januari 2018
Categorie: Awards
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
04-04-2018 Canon benoemt Yuichi Ishizuka tot President en CEO
20-05-2011 Nieuws Canon’s Fujio Mitarai opnieuw genoteerd op Barron’s ranglijst van ‘s werelds …
22-12-2010 Nieuws Canon Business Center in Amstelveen
02-05-2013 Nieuws FESPA 2013 biedt Canon eengoed platform
07-03-2013 Nieuws Canon Europe trekt zich terug uit Ipex 2014
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,51 seconden.