Nieuws  
 

Konica Minolta voert belangrijke verbeteringen door in zijn prepress- en afdrukautomatiseringssoftware in het Accurio-portfolio voor professioneel afdrukken. Konica Minolta gebruikt hiervoor geavanceerde en accurate technologie. Voortbouwend op het uitgebreide portfolio van digitale softwareoplossingen voor professioneel afdrukken, komt Konica Minolta nu met de schaalbare versie 7.6 voor afdrukbeheersysteem AccurioPro Flux.

De nieuwe optie Flux Preflight Pro is een gebruiksvriendelijk, ingebouwd pre-flightprogramma waarin meer dan 80 voorgedefinieerde -profielen zijn opgenomen. Dit is goed voor een diverse acties, inclusief kleurconversie, PDF-analyse, PDF-fixups, PDFS-naleving en procesplannen. Met deze nieuwe software-upgrade krijgen de eindgebruikers nieuwe voordelen tot hun beschikking. Zoals een naadloze integratie, een snellere en goedkopere koppeling dan met een extern programma mogelijk is, en minder onderhoud doordat er geen extra programma aangeschaft en onderhouden moet worden.

Deze functionele oplossing biedt:

  •     Gemakkelijke implementatie
  •     Vereenvoudigde functies en automatisering van web-to-print
  •     83 profielen met een druk op de knop beschikbaar
  •     Volledige integratie in bestaande workflows

Flux Preflight Pro kan worden geïntegreerd in zowel AccurioPro Flux Premium als in Ultimate, en in combinaties daarvan. Klanten besparen niet alleen tijd en geld door optimaal gebruik te maken van hun productieafdruksystemen; met name tijdens piekuren profiteren zij van de grotere efficiëntie door het, dankzij de geavanceerde automatisering, verminderde aantal prepress stappen.

Konica Minolta’s softwareoplossingen zijn geoptimaliseerd voor eigen productiemachines. Daarnaast kunnen afdrukapparaten van andere fabrikanten centraal aangestuurd worden.


Plaats op:
Datum: 6 december 2017
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
19-08-2016 Nieuws Konica Minolta JT Suite wordt nu AccurioPro Flux
28-02-2017 Nieuws Konica Minolta toont nieuwe oplossingen tijdens Grafische Vakbeurs
27-01-2016 Nieuws Konica Minolta aanwezig op Cebit
16-02-2016 Nieuws Nieuwe generatie beveiligers: veiligheid n service
19-02-2018 Nieuws Konica Minolta uitgeroepen tot 2018 Document Imaging Software Line of the Year …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,19 seconden.