Nieuws  
 

Konica Minolta breidt zijn productportfolio uit voor industrieel printen met de lancering van de MGI JETvarnish 3D Evolution. De JETvarnish 3D Evolution (JV3D Evolution), is ontwikkeld en wordt gefabriceerd door Konica Minolta's strategische partner MGI. De JV3D Evolution is verkrijgbaar voor drie afdrukformaten, van B2 tot B1. Ook biedt het een productiviteit tot maar liefst 4.065 afdrukken op B2-formaat per uur. De JV3D Evolution levert resultaten met 2D- en 3D-effecten van maximaal 200 micron in één printrun en kan deze on demand voorzien van een hotfoil.

Het systeem kan digitale en offset-afdrukken voorzien van een laagje spotvernis om specifieke gebieden te accentueren of om voelbare 3D-effecten toe te voegen. In combinatie met de inline hotfoil-module zijn nog meer zeer aantrekkelijke effecten mogelijk. Dit biedt hele nieuwe mogelijkheden voor verschillende toepassingen, zoals luxe verpakkingen, boekomslagen, visitekaartjes, wenskaarten, brochures, flyers, posters, tijdschriften, fotoalbums en nog veel meer. Hierbij kan de JV3D Evolution gebruikt worden door vrijwel elke aanbieder van printdiensten die gebruikmaakt van toner-, offset- of inkjetprintsystemen. Omdat de JV3D Evolution volledig digitaal werkt zijn high-end nabewerkingen binnen handbereik voor kleine oplagen. Zelfs het produceren van volledig variabele hologrammen is nu mogelijk.

De Duitse aanbieder van printdiensten druckpartner Druck- und Medienhaus GmbH is het eerste bedrijf dat investeert in het hoogwaardige UV-spotvernis en hotfoil-systeem voor B1-formaat. Het bedrijf werd in 1975 opgericht als boek- en offsetdrukkerij. In de loop der jaren ontwikkelde het meervoudig bekroonde bedrijf zich tot een aanbieder van een volledig producten- en dienstenpakket die levert aan bekende klanten uit de industriële sector en de reclamewereld.


Plaats op:
Datum: 1 december 2017
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
12-11-2018 Nieuws Colorspace kiest voor Konica Minolta
03-01-2018 Nieuws Konica Minolta deelt belangrijkste professional printing trends
01-06-2016 Nieuws Konica Minolta wil koppositie in de markt voor industrieel printen
10-10-2017 Nieuws Konica Minolta presenteert AccurioLabel 190 Label Pers op Labelexpo
27-09-2017 Nieuws Konica Minolta groeit in industriële markten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,18 seconden.