Nieuws  
 

Tijdens de Labelexpo Europe, die van 25 tot en met 28 september 2017 in Brussel plaatsvond, heeft EyeC het complete productassortiment van inspectiesystemen voor het gehele productieproces van etiketten en flexibele verpakkingen gepresenteerd. Op 26 september vierde EyeC dat het bedrijf 15 jaar bestaat en waren zakenpartners en klanten hartelijk uitgenodigd voor een cocktailreceptie bij de tot op heden grootste beursstand van het bedrijf. Bij het aansluitende feestelijke diner sprak de bedrijfsleiding haar dank uit voor de vele jaren van nauwe samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen.
 
Tijdens de beurs brachten vooral (be)drukkers van etiketten en flexibele verpakkingen uit Europa en Azië een bezoek aan de stand van EyeC en was er grote belangstelling voor het in-line-inspectiesysteem ProofRunner, dat zelfs in combinatie met de snelste rewinder perfect bedrukte etiketten en flexibele verpakkingen garandeert. Daarnaast constateerde EyeC dat er enorme vraag is naar de EyeC Quality Link, die een drukmachine en een rewinder met elkaar verbindt voor maximale productiviteit en optimale kwaliteitscontrole. Ook de nieuwe EyeC Workflow Integration wekte grote belangstelling onder het beurspubliek. Dit systeem integreert een geautomatiseerde PDF-controle tijdens de drukvoorbereidingsstap in workflowsystemen als Esko Automation Engine. Op die manier stelt EyeC klanten in staat de kwaliteitscontrole geïndividualiseerd in eigen workflowsystemen te integreren.
 
“Wij zijn er trots op dat wij onze klanten met inspectiesystemen voor hun geavanceerde workflowsystemen, machines en technologieën over de gehele lengte van het productieproces kunnen beleveren”, aldus Dr. Ansgar Kaupp, CEO van EyeC. “Zonder de vele jaren van nauwe samenwerking hadden wij onze klanten nu niet kunnen voorzien van deze geïndividualiseerde, gebruiksvriendelijke oplossingen. EyeC zal ook in toekomst staan voor innovatieve en gebruiksvriendelijke inspectiesystemen.”

Plaats op:
Datum: 20 oktober 2017
Bron: EyeC
Gerelateerde artikelen  
26-06-2017 Nieuws EyeC met nieuwe inspectietechnologie voor etiketten
05-06-2018 Nieuws Succesvolle lancering van de EyeC Quality Link
03-03-2017 Nieuws EyeC demonstreert oplossing voor het testen van drukwerksamples
17-11-2017 Nieuws EyeC Quality Link combineert kwaliteitscontroles op drukpersen en Re-winders …
12-07-2018 Nieuws EyeC integreert afstandmeting in de drukwerk-inspectiesystemen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,18 seconden.