Nieuws  
 

Met een aantal belangrijke aankondigingen op Labelexpo, waaronder de lancering van de AccurioLabel 190 Label Pers, overtreft Konica Minolta zijn eigen bedrijfsdoelstellingen én die van zijn doelgroep. Daarmee versterkt het bedrijf zijn reputatie op de Industrial Print markt.

Konica Minolta’s AccurioLabel 190 – een volledig digitale tonerpers die in Europa ontwikkeld is en in samenwerking met het Deense bedrijf Grafisk Maskinfabrik (GM) geproduceerd wordt – is op Labelexpo geintroduceerd. Nog geen week later draait de productie ervan al op volle toeren. Konica Minolta onderzoekt daarom actief de mogelijkheden om de productie verder op te schalen, want de vraag overschrijdt de verwachtingen.

De AccurioLabel 190 is de opvolger van de bizhub C71cf, een pers die twee jaar geleden op de markt kwam en al aan meer dan honderd bedrijven wereldwijd verkocht is. GM bouwt nu verder op dit succes en biedt nu ook de DC330 mini converting-unit voor de AccurioLabel 190 pers aan. Deze kan inline met de machine werken of als autonome unit.

De AccurioLabel 190 van Konica Minolta biedt kwaliteit op offset-niveau met 1200x1200 dpi en hoge kleurconsistentie, en vereist geen speciaal voorbehandeld papier. De nieuwe machine voor de Europese markt wordt standaard geleverd met een baangeleidingssysteem. Ze levert labelproducenten veel voordelen op, zoals eenvoudige bediening, snel omstellen, korte doorlooptijden en mogelijkheden voor variabele data printing. Ook de support en de service zijn ongeëvenaard.

Een andere primeur aan de Labelexpo-stand van Konica Minolta was het JETvarnish 3DWeb Color+-systeem van MGI voor labels, flexibele verpakking en krimpfolie. De nieuwe digitale inkjet veredelingspers versterkt het strategische partnership tussen MGI Digital Technology en Konica Minolta. De nieuwe machine produceert inline vlakke en 3D UV-spotlak, 3D gepreegde laktexturen en vlakke en gepreegde folie-effecten. Met de volledige oplossing, voorzien van een flexo-primingstation voor behandelen van ongestreken materiaaloppervlakken en een semirotatiestanssysteem aan het einde van de productielijn, is een integrale productiegang mogelijk.

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2017
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
27-09-2017 Nieuws Konica Minolta groeit in industriële markten
20-07-2016 Nieuws Nieuwe bizhub PRO 958 van Konica Minolta
01-06-2016 Nieuws Konica Minolta wil koppositie in de markt voor industrieel printen
29-09-2015 Nieuws Konica Minolta betreedt de industriële printmarkt
02-05-2012 Nieuws Konica Minolta ontwikkelt eerste inkjet pers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,18 seconden.