Nieuws  
 

Epson kondigt nieuwe dyesublimatie textielprinter voor hoge volumes aan
SureColor SC-F9300 zorgt voor nog betere kwaliteit en betrouwbaarheid met de vertrouwde afdruktechnologie van Epson

Epson kondigt de nieuwe SureColor SC-F9300 dye-sublimatie textielprinter aan. Deze printer is ontworpen voor snel afdrukken van hoge volumes kleding, textiel, textielbanners en andere gedrukte merchandise. Dit nieuwe toonaangevende model vervangt de bestaande SC-F9200 en beschikt over de doorontwikkelde vertrouwde afdruktechnologie van Epson die nog betere kwaliteit en betrouwbaarheid biedt.

De Precision Dot-technologie van Epson voor dye-sublimatie met een Half Tone Module, opzoektabellen en Micro Weave zorgen voor een opvallend verschil in afdrukkwaliteit en maken het eenvoudig om meteen hoogwaardige resultaten te behalen. Ondertussen werkt het uitgebreide CMYK-profiel van Epson samen met UltraChrome DS-inkten voor een optimaal kleurenscala en nauwkeurige reproductie van zelfs de meest complexe ontwerpen.
De SC-F9300 biedt een complete Epson-oplossing met afdruksnelheden van maximaal 108,6 m2/u. De oplossing bestaat uit printer, inkten, sublimatiepapier en - software, maximaliseert uptime, is voorzien van verbeterde inname en andere betrouwbare functies om problemen zoals kreukelen en contact maken van de printkop te voorkomen.
De SureColor SC-F9300 wordt geleverd met Oeko-Tex Eco Passport-certificering¹ en heeft de Japanse AZO-test voor huishoudelijke producten doorstaan. Dit betekent dat kleding en textiel dat door de printer wordt geproduceerd met UltraChrome DS-inkten, veilig gedragen kunnen worden door volwassenen, kinderen en baby's.

Plaats op:
Datum: 22 september 2017
Bron: Epson
Gerelateerde artikelen  
24-01-2018 Nieuws Nieuwe kleurenprinter SureColor SC-F2100 van Epson
29-06-2016 Nieuws Epson neemt fabrikant van textielprinter Robustelli over
06-06-2016 Nieuws EDP Award voor nieuwe Epson SureColor printer
09-02-2012 Nieuws Nieuwe grootformaatprinter aangekondigd op Fespa Digital in Barcelona
12-01-2016 Nieuws Snelle printer produceert fotos van groot formaat
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,18 seconden.