Nieuws  
 

Ricoh introduceert de nieuwe vijfde kleur neonroze tijdens Labelexpo Europe, van 25 tot en met 28 september in Brussel. De toepassing van deze fluorescerende toner en metallic effecten op een scala aan media levert schitterend drukwerk op. Dat biedt ontwerpers, brand owners en grafimediabedrijven nieuwe creatieve mogelijkheden om zich te onderscheiden met opvallende etiketten en verpakkingen.

Met de lancering van neonroze, een fluorescerende toner, breidt Ricoh de mogelijkheden van het vijfde kleurstation op haar Ricoh Pro C7100x-serie verder uit. Gebruikers konden al in aanvulling op CMYK beschikken over witte, transparante en fluorescerende neongele toner. Daarmee creëren ze in het oog springende effecten op bijvoorbeeld kaarten en boekomslagen, maar ook op etiketten en verpakkingen. “Steeds meer grafimediabedrijven willen beschikken over de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en rendabel gepersonaliseerd drukwerk van hoge kwaliteit aan te bieden dat bovendien extra opvalt,” zegt Huib Kolen, Manager Business Development & HV Specialisten, Ricoh Nederland. “Deze nieuwste aanwinst biedt talrijke interessante kansen.”

Tijdens Labelexpo presenteert Ricoh, in samenwerking met de Europese papier- en foliespecialist MDV Group (in hal 9 op stand 9B36), op de Ricoh Pro C7110x ook talrijke voorbeelden op een scala aan papier, karton en kunststof substraten. “Denk bijvoorbeeld aan etiketten met zowel zilverkleurige als goudkleurige effecten en toepassingen van de gloednieuwe neonroze toner,” zegt Huib Kolen, Manager Business Development & HV Specialisten, Ricoh Nederland.

Plaats op:
Datum: 19 september 2017
Bron: Ricoh
Gerelateerde artikelen  
17-11-2016 Nieuws Ricoh laat drukwerk opvallen met neongele toner
16-02-2017 Nieuws Ricoh prominent aanwezig tijdens Grafische Vakbeurs
12-03-2018 Nieuws Nieuwe Ricoh Pro C7200X-serie biedt creatieve mogelijkheden
08-02-2018 Nieuws Ricoh presenteert breed portfolio op FESPA 2018
22-12-2016 Nieuws Wit en glansvernis toner van Ricoh geven kerstkaarten extra cachet
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,18 seconden.