Nieuws  
 

Xtandit een compleet nieuwe generatie printers, die zich het best laat omschrijven als volwaardige werkplekassistent. De 29 machines maken deel uit van de Xerox VersaLink en AltaLink serie. De printers en multifunctionele printers uit deze serie werken met het ConnectKey platform. Ze beschikken over simpele en veilige applicaties, cloud connectiviteit en bieden verschillende mogelijkheden om sneller en effectiever te kunnen werken. Deze machines zijn zo ontworpen dat ze het leven op kantoor makkelijker maken.

Ook op securitygebied hebben de nieuwe VersaLinks en AltaLinks veel te bieden. Zo zorgt de ConnectKey technologie voor uitgebreide beveiliging van het systeem en kwetsbare punten. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en is vertrouwelijke informatie veilig door versleuteling en data-overschrijving. De apparaten zijn uitstekend beschermd tegen cybercriminaliteit.

Tenslotte is er bij de ontwikkeling van deze nieuwe serie veel aandacht geschonken aan service. Het intuïtieve touchscreen met de aanpasbare interface zorgt voor een prettige gebruikerservaring. Met de eenvoudig instelbare apps worden werkzaamheden makkelijker en sneller uit te voeren. Daarnaast is er via het scherm een vlotte communicatie bij storingen en komt er binnen een mum van tijd een monteur indien nodig.

De VersaLink-apparaten zijn speciaal ontworpen voor kleinere werkgroepen of teams. De AltaLink serie bestaat uit 10 multifunctionele printers die ontworpen zijn voor grotere werkgroepen en print-intensieve kantooromgevingen. Doordat er zoveel verschillende typen zijn, is er altijd een model dat uitstekend past bij de behoeften van de specifieke organisatie.

Plaats op:
Datum: 13 juli 2017
Bron: Xtandit
Gerelateerde artikelen  
06-04-2017 Nieuws Xerox introduceert het ConnectKey-portfolio
29-09-2015 Nieuws Canon introduceert nieuwe zwart-wit SFPs voor kantooromgevingen
16-01-2017 Nieuws Canon lanceert drie nieuwe imageRUNNER ADVANCE MFP-series
21-02-2018 Nieuws Sharp voegt tien nieuwe modellen toe aan MFP-assortiment
02-12-2015 Nieuws Nieuwe KIP 800 serie grootformaat kleurenprinters
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,19 seconden.