Nieuws  
 

Buyers Laboratory heeft de Kodak i3500-scanner bekroond met een Summer 2017 Pick Award in de categorie uitstekende lichtproductiescanner. De krachtige, maar compacte scanner werd verkozen voor het uitzonderlijke gebruiksgemak, de lage gebruikerskosten en de superieure manier waarop de scanner met papier omgaat. Daarnaast worden werkprocessen efficiënter door de uitstekende softwarebundel, dit helpt ook medewerkers productiever te zijn. Kodak Alaris heeft tot nu toe 25 BLI Pick and Outstanding Achievement in Innovation Awards gewonnen. Daarnaast heeft Buyers Lab het bedrijf voor zowel 2016 als 2017 uitgeroepen tot Scanner Line of the Year. Dit is de eerste keer dat een leverancier van scanners twee jaar op rij deze prijs heeft gewonnen.

De i3500-scanner heeft geavanceerde functies voor het stroomlijnen van vastlegtaken voor scanmedewerkers en zorgt voor de beste resultaten:

  • Met Smart Touch-technologie kunnen medewerkers tot wel negen scanprofielen aanmaken, die gebruikt kunnen worden voor het snel oproepen van vaak terugkerende werkprocessen.
  • Multi-invoerdetectie en Intelligent Document Protection werken samen om hoorbare onregelmatigheden in de papierdoorvoer te detecteren en medewerkers preventief te waarschuwen voor vastlopend papier om de originelen te beschermen tegen beschadiging.
  • Perfect Page-technologie optimaliseert automatisch de beeldkwaliteit voor elke scan.

Uit een recent onderzoek uitgevoerd door Pricewaterhouse Coopers en Iron Mountain bleek dat 43 procent van alle bedrijven maar weinig concreet voordeel uit hun informatie behaald, en 23 procent behaalde zelfs helemaal geen voordeel. Het IN2 Ecosystem, waarmee Kodak Alaris eerder dit jaar al op de markt kwam, helpt organisatie hun ongestructureerde data om te zetten tot een krachtig concurrentievoordeel. Het ecosystem is een combinatie van de allerbeste apparatuur, zoals de i3500-scanner, software, services en partners. Deze combinatie helpt organisaties waardevolle informatie uit data vast te leggen, te herkennen en te onttrekken.

Plaats op:
Datum: 12 juli 2017
Categorie: Awards
Bron: Kodak Alaris
Gerelateerde artikelen  
26-01-2016 Nieuws Kodak Alaris onderscheiden met meerdere BLI 2016 Awards
21-09-2016 Nieuws Kodak Alaris breidt scannerportfolio verder uit
01-05-2017 Nieuws Kodak Alaris IN2 Ecosysteem maakt vastleggen informatie minder complex
07-09-2017 Nieuws Nieuwe entry-level Epson-scanner beschermt originele documenten
10-08-2015 Nieuws Ricoh wint vijf Summer Pick Awards van Buyers Laboratory
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,18 seconden.