Nieuws  
 

Canon Europe breidt met de introductie van de Océ PlotWave 340 en Océ PlotWave 360 haar assortiment van grootformaatprinters uit. Deze geavanceerde printers ondersteunen gebruikers die via online portals of in de cloud samenwerken aan projecten. Met de lancering van de nieuwe multifunctionele printsystemen anticipeert Canon op de grote behoefte aan flexibiliteit.

De Océ PlotWave 340 en Océ PlotWave 360 zijn voorzien van het nieuwe Océ ClearConnect multi-touch user panel, dat dezelfde technologie bevat als een tablet. Dit stelt gebruikers in staat een document te openen, in en uit te zoomen en te pannen naar specifieke delen om belangrijke details te controleren. Gebruikers kunnen tijdens het scannen of kopiëren een real time ‘What you see, is what you print’-voorbeeld bekijken om fouten te voorkomen.

Bestanden kunnen vanuit cloud-enabled workflows naar de nieuwe Océ PlotWave-printers worden verzonden en naar de gewenste cloud-omgeving gescand. Dit vergemakkelijkt workflows waarbij personen betrokken zijn die zich op andere locaties bevinden. Gebruikers kunnen bestanden ook afdrukken vanaf een USB-stick of vanuit andere netwerklocaties. Met de Océ Publisher Mobile App kunnen gebruikers daarnaast printen met een mobiel apparaat. Meer complexe documentensets kunnen vanaf een desktop-pc worden geprint met Océ Publisher Select. De Océ PlotWave 340 en Océ PlotWave 360 kunnen tot zes A1 plots per minuut printen. Dankzij de Océ Radiant Fusing-technologie hebben de printers vrijwel geen opwarmtijd nodig. De tijd vanaf de koude klik tot aan het vasthouden van de print neemt minder dan veertig seconden in beslag, in vergelijking met vier minuten voor conventionele printers. Beide printers printen met een hoge printresolutie van 600 x 1.200 dpi. De Océ PlotWave 340 en Océ PlotWave 360 bieden de mogelijkheid te printen terwijl gebruikers documenten kopiëren of scannen.

“Met de nieuwe Océ PlotWave-printers besparen gebruikers veel tijd en geld tijdens het printen, kopiëren en scannen van kleine volumes technische documenten. De nieuwe printers stellen een nieuwe norm op het gebied van interactie met gebruikers en integratie met de cloud. Tegelijkertijd bieden deze geavanceerde machines een uitstekende printkwaliteit en zeer hoge snelheid”, aldus Bart Geraads, Director van de TDS-DGS Group van Canon Europe.

Plaats op:
Datum: 4 november 2013
Categorie: Nieuw product of dienst
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
08-04-2013 Nieuws HP gaat samenwerken met Contex voor scanoplossingen
07-09-2012 Nieuws Nieuwe Canon A3 flatbed scanner
07-05-2012 Nieuws Canon toont nieuwe printoplossingen op Drupa
17-09-2012 Nieuws Canon breidt imagePROGRAF-aanbod uit
09-10-2013 Nieuws Canon lanceert digitale printer Oc VarioStream 7170
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,47 seconden.