Nieuws  
 

Met investeringen van meer dan drie miljoen euro is de productie van de internationaal actieve onlinedienstverlener van drukwerk Onlineprinters op de Duitse bedrijfslocatie verder uitgebreid. De drukcapaciteiten in de offsetdruk werden in september uitgebreid met een nieuwe, zeer moderne 8 kleuren-drukmachine, de Heidelberger Speedmaster XL 106-8P, inclusief een nieuwe CTP-installatie voor de belichting van digitale drukplaten:

„Door gebruik te maken van de nieuwste druktechnologieën kunnen wij onze klanten nog sneller, effectiever en voordeliger van dienst zijn bij de productie van hun drukwerk“, vertelt Walter Meyer, directeur van Onlineprinters GmbH, blij over de nieuwste investeringen in het drukpark. Momenteel zijn op de bedrijfslocatie van Onlineprinters GmbH meer dan 90 zeer moderne afdrukapparaten dag en nacht in gebruik, om het hoofd te bieden aan de groei van orders in de onlineshop www.onlineprinters.nl. Met het brede en hoogwaardige assortiment offsetdrukwerk en digitaal drukwerk levert de onlinedienstverlener van drukwerk via zijn onlineshops aan zakelijke klanten in 30 landen van Europa. „Onze groeikoers richting Europa gaat onverminderd door“, aldus Meyer. Ondanks de trend naar onlinereclame wordt volgens schattingen in de branche twee derde van de reclame nog steeds op papier gedrukt. Daarentegen heeft het verkoopkanaal voor printproducten zich steeds meer naar internet verplaatst: „Onze klanten kopen hun drukwerk gemakkelijk, veilig en snel via onze gecertificeerde onlineshops. Met het zakelijke principe "Drukwerk gewoon online bestellen" zijn wij binnen enkele jaren uitgegroeid tot een van de grootste onlinedrukkerijen in Europa“, beschrijft de directeur van Onlineprinters de groeikoers voor het hoogwaardige offsetdrukwerk en digitale drukwerk uit de onlineshop met kwaliteit "Made in Germany".

Met de 8 kleuren-offsetdrukmachine kunnen ook drukoplagen van 100.000 stuks flyers, folders en brochures binnen een zeer korte productietijd worden gerealiseerd. Tot wel 18.000 drukvellen in het formaat 75 x 106 cm kunnen met de Speedmaster XL per uur worden verwerkt – per dag kan deze dus papier bedrukken met een oppervlakte van 48 voetbalvelden. Een automatisch kleurenmanagement (Inpress Control) in het afdrukapparaat waarborgt kleurnauwkeurigheid en een uitstekende drukkwaliteit. Door middel van de innovatieve keertechnologie (4/4) worden bovendien voor- en achterkant in één programmarun bedrukt. Bevestigd wordt de kwaliteit van het drukwerk door de nieuwe certificering volgens procesStandard offsetdruk (PSO).

Plaats op:
Datum: 25 oktober 2013
Categorie: Nieuw product of dienst
Bron: Onlineprinters.nl
Gerelateerde artikelen  
21-02-2013 Nieuws Nieuwe mobiele shops voor drukwerk nu beschikbaar in zes talen
11-04-2013 Nieuws onlineprinters.nl opnieuw onderscheiden met TV-keurmerk
24-08-2017 Nieuws Onlineprinters investeert meer dan vijf miljoen euro in productie
11-06-2013 Nieuws Klimaatbescherming met n druk op de knop ondervindt goede respons
30-01-2013 Nieuws Onlineprinters introduceert klimaatneutraal drukken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,48 seconden.