Laatste nieuws
 
 
  Adverteren  
 

GrafimediaWereld is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke vaktitel voor de grafimedia-professional. Dé ontmoetingsplaats voor de grafimedia-industrie waar aanbieders en afnemers van producten en diensten elkaar treffen.

GrafimediaWereld richt zich op professionals: leveranciers, intermediairs en afnemers van apparatuur en productiemachines, gebruiksmiddelen en dienstverleners. Voor hen zijn wij vraagbaak, inspiratiebron en kenniscentrum waarin alle facetten van de grafimediawereld aan de orde komen.

Als uitgever publiceren we uitgebreide bedrijfsinformatie, (nieuwe) producten en ontwikkelingen, nieuws en achtergronden, (video-)interviews, columns en de agenda met alle relevante vakcongressen, netwerkbijeenkomsten en andere nuttige evenementen.

Content partnership

Door partner te worden van GrafimediaWereld, krijgt u online de mogelijkheid om uw organisatie en producten/diensten structureel journalistiek en commercieel onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) afnemers. We noemen dat managed content. Dat werkt beter en effectiever dan 'alleen adverteren'.

Via RSS-technologie worden de nieuwsberichten naar tientallen nieuwssites verspreid en gepubliceerd. Wij gebruiken geavanceerde SEO (Search Engine Optimalisation) methodieken om de informatie naar zoekmachines als Google en Ilse te sturen.

Een groot aantal vakbladen en portals gebruiken GrafimediaWereld voor de nieuwsgaring met betrekking tot ontwikkelingen in de grafimediabranche.

GrafimediaWereld verzamelt en verspreidt het vaknieuws. Zorg er dus voor dat u uw nieuws, evenementen en vacatures niet alleen op uw eigen website plaatst maar ook bij GrafimediaWereld aanlevert. Onderscheidt u zich ook met uw bedrijfsprofiel zodat het potentiële klanten duidelijk is wat u levert en hoe u zich onderscheidt.

Voor het laten opnemen en wijzigen van uw organisatie in de bedrijvenindex dient u de volgende gegevens te sturen aan info@grafimediawereld.nl :

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw kantooradres met postcode en woonplaats
  • Uw algemene e-mailadres
  • De URL (www) van uw website
  • Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten 

Let wel, opname van uw bedrijfsgegevens in de index is gratis


Blijvend vernieuwend

GrafimediaWereld ontwikkelt doorlopend nieuwe profileringsmogelijkheden. Heeft u een bepaald marketing-idee of nieuwe functionaliteit in gedachten, laat het ons dan weten. Stuur uw idee in een e-mailbericht naar info@grafimediawereld.nl

 
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,05 seconden.