Nieuws  
 

AddComm mag zich als eerste in Europa de trotse eigenaar noemen van de Xerox/Impika iPrint 75. Een fullcolour rollenprinter waarbij voorbedrukt papier overbodig is. AddComm is hiermee in staat grote mailings in zéér korte tijd te produceren.

"Door deze gloednieuwe printer behoren voorraden drukwerk tot het verleden. Met de Xerox/Impika iPrint 75 is het mogelijk documenten vanaf een blanco papierrol full colour te printen. Dit levert voor onze klanten een enorme besparing op. Zowel op drukwerk als de daarbij horende opslagkosten. Daarnaast kan er razend snel gereageerd worden op een nieuwe of veranderende vraag." Vertelt Ludolf van der Veen, directeur AddComm.

"Onze uitdaging ligt bij de vraag hoe een verzender nóg sneller en nog effectiever de ontvanger kan bereiken. De multichannel aanpak van AddComm is het antwoord op deze vraag. Innovatieve oplossingen spelen een grote rol in multichannel communicatie", verklaart Van der Veen. "De Impika is met name geschikt voor billing en andere transactiedocumenten. En zo ook voor Trans Promo; het verrijken van een transactiedocument met een commerciële boodschap. Trans Promo creëert een extra marketing- en communicatiemoment voor de verzender. De klant voelt zich minder overvoerd met commerciële boodschappen omdat er gewerkt wordt met een all-in one document. Kortom,de Xerox/Impika iPrint 75 past uitstekend binnen onze visie: We multichannel your messages."

Plaats op:
Datum: 25 oktober 2011
Categorie: Algemeen
Bron: Addcomm
Gerelateerde artikelen  
29-03-2011 Nieuws Nieuwbouw AddComm in volle gang
25-01-2011 Nieuws AddComm Group behaalt ISO 27001 certificaat
17-11-2011 Nieuws Pondres verdubbelt met Impika i75 inkjetprinter capaciteit
13-07-2012 Nieuws Intermail koopt Xerox kleurenpers op drupa
28-02-2013 Achtergrondartikelen Xerox maakt inhaalslag met overname Impika
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,51 seconden.