Nieuws  
 

EyeC, producent van drukwerkcontrolesystemen, introduceert nieuwe oplossingen voor een snelle en geautomatiseerde inspectie van verpakkingen van sigaretten en tabak. De strikte wetgeving voor verpakkingen van sigaretten en tabak dwingen fabrikanten tot nog betere kwaliteitscontroles. Eén van de belangrijke uitdagingen is het verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van gezondheidswaarschuwingen. Dankzij EyeC-inspectiesystemen kunnen fabrikanten nu eenvoudig in elk productiestadium kwaliteitscontroles uitvoeren en controleren of hun verpakkingen van sigaretten en tabak volledig voldoen aan wettelijke vereisten.

Eén van hoofdonderdelen van de nieuwe oplossingen van EyeC is de EyeC inspectie-tool voor gezondheidswaarschuwingen, de HWIT. Met de EyeC HWIT kunnen gebruikers snel en eenvoudig een samengevoegd bestand maken met daarin alle compatibele gezondheidswaarschuwingen waarbij dit bestand vervolgens dient als referentie tijdens inspecties. Een belangrijk voordeel van de software is dat gebruikers gezondheidswaarschuwingen kunnen toewijzen en combineren die rechtstreeks afkomstig zijn van bibliotheken met documenten voor gezondheidswaarschuwingen — zoals algemene waarschuwingen, bijkomende waarschuwingen en informatie op zijkanten — en deze automatisch in hun artwork-bestanden kunnen opnemen. De rotatie van gezondheidswaarschuwingen wordt ook getest tijdens de pre-press.

Met behulp van dit beveiligde referentiebestand en de EyeC-inspectiesystemen kunnen gebruikers een uitgebreide inspectie uitvoeren op onder meer artwork en gezondheids-waarschuwingen. Bij de pre-press kunnen ze de EyeC Proofiler Graphic gebruiken voor de automatische controle van afdrukbestanden (one-up of step-and-repeat-bestanden). Tijdens en na het printen kunnen ze de EyeC Proofiler gebruiken om geprinte monsters snel te controleren. EyeC-systemen detecteren alle problemen automatisch en inspecteren de complete inhoud van bestanden of geprinte monsters. Tekst, grafische afbeeldingen, gezondheidswaarschuwingen en 1D- en 2D-codes worden in een enkele inspectiecyclus gecontroleerd. Alle afwijkingen worden duidelijk aangegeven zodat gebruikers alle kwaliteitsissues onmiddellijk opmerken.

Plaats op:
Datum: 9 november 2018
Bron: EyeC
Gerelateerde artikelen  
07-01-2019 Nieuws Drukwerkoplossingen van EyeC voor farmaceutische verpakkingen
26-06-2017 Nieuws EyeC met nieuwe inspectietechnologie voor etiketten
12-07-2018 Nieuws EyeC integreert afstandmeting in de drukwerk-inspectiesystemen
15-02-2019 Nieuws EyeC aanwezig op Empack Den Bosch 2019
03-03-2017 Nieuws EyeC demonstreert oplossing voor het testen van drukwerksamples
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,53 seconden.