Nieuws  

Sharps nieuwe A4 zwart-wit multifunctionele printers zijn vanaf nu beschikbaar voor de verkoop. De nieuwe Advanced Series-modellen zijn de eerste A4 zwart-wit multifunctionele printers die in samenwerking met partner Foxconn zijn ontwikkeld en bieden dezelfde functies en hetzelfde gebruikersgemak als de onlangs geïntroduceerde A3-modellen van Sharp.

De nieuwe modellen beschikken over printsnelheden tot wel 45 pagina’s per minuut en scansnelheden tot wel 110ipm. Daarnaast bieden de MFP’s intuïtieve en tijdbesparende functies zoals een aanpasbaar 7 inch LCD-kleurendisplay. De gebruikers- en admin-ervaring is bij Sharp altijd hetzelfde, ongeacht de MFP en of er in kleur of zwart-wit wordt geprint.

De MX-B355W en MX-B455W bevatten functies die normaliter gebruikt worden voor A3-printers, zoals Office Direct Print en OCR-capaciteiten. Hierdoor is het eenvoudiger om informatie te digitaliseren, op te slaan en te delen. De modellen bieden eveneens een gratis pull printing-oplossing, waardoor printtaken worden opgeslagen voor authenticatie. Hierdoor worden documenten alleen geprint als de gebruiker bij de printer staat. Zo wordt voorkomen dat gevoelige documenten onbeheerd in de printerlade liggen.

Wilbert Hendriks, Marketing Manager Benelux Document Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “We weten dat tijd en ruimte in een drukke kantooromgeving vaak een luxe zijn. Gebruikers hebben behoefte aan technologieën die hun dagelijkse werkzaamheden sneller en eenvoudiger maken. De nieuwe A4-apparaten bieden dezelfde krachtige prestaties en functies die je van een groter apparaat verwacht, maar dan in een compacte A4-afmeting.”

De A4 zwart-wit modellen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande netwerkapplicaties en publieke clouddiensten. Hierdoor kan informatie altijd en veilig worden gedeeld en bekeken. Cloud-connectiviteit biedt eenvoudige toegang tot populaire applicaties zoals Microsoft OneDrive for Business en Educatie, SharePoint Online, Box en Google Drive, via Sharps beschikbare Cloud Connect features. De nieuwe A4-modellen bevatten standaard Sharps security-suite met meerdere beveiligingslagen, zodat uw bestanden en documenten optimaal zijn beveiligd.

Plaats op:
Datum: 19 maart 2018
Bron: Shapr Electronics Benelux bv
Gerelateerde artikelen  
21-02-2018 Nieuws Sharp voegt tien nieuwe modellen toe aan MFP-assortiment
28-08-2018 Nieuws Sharp voegt nieuw zwart/witmodel toe aan het A3 MFP-portfolio
18-03-2019 Nieuws Sharp voegt nieuwe kleuren-MFP's toe aan line-up A4-machines
29-09-2017 Nieuws Nieuwe A3 multifunctionele kleurenprinter van Sharp
22-01-2018 Nieuws Sharp presenteert vernieuwd assortiment
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,54 seconden.