Nieuws  
 

EyeC presenteert van 25 tot en met 28 september 2017 op de Labelexpo Europe in Brussel zijn snelste inspectiesystemen voor drukwerkinspectie van etiketten en flexibele verpakkingen. De nieuwe inspectie-oplossingen ondersteunen de meest geavanceerde processen en stellen de drukwerkkwaliteit gedurende het gehele productieproces veilig.

Het systeem staat garant voor 100%, drukwerkinspectie, direct op de drukpers — of op de rewinder en op maximale snelheid. Aldus inspecteert de EyeC ProofRunner Label zelfs op de snelste rewinder met een snelheid van 600 meter per minuut, de drukwerk van alle etiketten of flexibele verpakkingen.
 
De EyeC Quality Link zorgt voor de integratie en optimalisatie van de inspectieprocessen — van het drukken tot de verdere afwerking. De resultaten van de drukwerkcontrole op de drukpers worden geëvalueerd op een extern inspectiestation en vervolgens doorgegeven aan de rewinder, die met behulp van de EyeC software automatisch stopt bij de afgekeurde etiketten. Zo kan op de drukpers sneller gereageerd worden en kan vervolgens duur afgekeurd afval vermeden worden. Tegelijkertijd kan de rewinder als gevolg van minder stops sneller lopen.
 
De nieuwe EyeC Workflow Integratie automatiseert de PDF-test in de pre-pressfase, door het betrekken van de inspectiesoftware EyeC Proofiler Graphic in workflow systemen, zoals Esko Automation Engine. Het workflow systeem activeert de inspectieprocessen automatisch,  EyeC Proofiler Graphic leest de benodigde taakgegevens, databestanden en ook de inspectieparameters uit het workflow systeem en levert vervolgens de testresultaten.
 
Daarnaast presenteert EyeC de off-line drukwerk inspectiesystemen. De EyeC Proofiler 400 DT voert in slechts 30 seconden een uitgebreide kwaliteitstest uit van samples in max. A3-formaat tegen meerdere goedgekeurde sjablonen. De EyeC Proofiler zorgt voor een gemakkelijke en veilige drukwerk inspectie.

Plaats op:
Datum: 26 juni 2017
Categorie: Nieuw product of dienst
Bron: EyeC
Gerelateerde artikelen  
05-06-2018 Nieuws Succesvolle lancering van de EyeC Quality Link
20-10-2017 Nieuws EyeC viert 15-jarig bestaan en een geslaagde Labelexpo Europe 2017
07-01-2019 Nieuws Drukwerkoplossingen van EyeC voor farmaceutische verpakkingen
09-11-2018 Nieuws EyeC introduceert nieuwe Kwaliteitscontroleoplossingen
03-03-2017 Nieuws EyeC demonstreert oplossing voor het testen van drukwerksamples
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,5 seconden.