Nieuws  
 

EyeC,aanbieder van hoogwaardige drukwerkinspectiesystemen, stelt zijn laatste vernieuwingen in de drukkwaliteit controle voor op de Empack in 's-Hertogenbosch, Nederland. Van 5 tot 6 april kunnen bezoekers op stand F307 de nieuwste oplossingen van EyeC voor het testen van printsamples en -batches ontdekken: de hoogwaardige inspectie systemen EyeC Proofiler 1200 DT en 1700 DT.

The EyeC Proofiler 1200 DT heeft een maximale scangrootte van 1270 x 915 mm. De EyeC Proofiler 1700 DT scant zelfs nog grotere drukformaten met een maximale scangrootte van 1778 x 1219 mm. Als flatbedscanners maken beide systemen de handeling van zelfs grote printsheets of dunne bijsluiters eenvoudig en veilig. Ze zijn minder gevoelig voor vervuiling voor stof dan doorvoerscanners en zijn gemakkelijk te reinigen. Bovendien leveren ze ten minste dubbel zo snel precieze resultaten dan de concurrerende oplossingen. De EyeC Proofiler 1200 DT scant en analyseert een printsheet van 1060 x 750 mm bv. in minder dan twee minuten. Het systeem voert een uitgebreide controle uit ten opzichte van de drukproef — waaronder controle van tekst, kleuren, braille, 1D- en 2D-codes — in één inspectiecylcus. Dankzij de intelligente algoritmes geven de inspectiesystemen van EyeC enkel de relevante afwijkingen op een gebruiksvriendelijke user interface weer. Op die manier kan de gebruiker een comfortabele en efficiënte kwaliteitscontrole uitvoeren.

Het bedrijf stelt ook de EyeC ProofRunner Carton Pre-Feeder voor. De flexibele module maakt het voor producenten van vouwdozen mogelijk om gebruik te maken van de nieuwste 100% drukwerkinspectietechnologie zonder de vouwplakmachine te vervangen. Het systeem kan eenvoudig op elke vouwplakmachine aangesloten worden. Het controleert de drukwerkkwaliteit van alle vouwdozen en gebruikt de ejector van de vouwplakmachine om defecte items te verwijderen voor dat ze geleverd worden.

Alle inspectiesystemen van EyeC helpen drukkers en merkeigenaren om hun drukwerkkwaliteit tijdens het volledige proces te controleren - van de prepress inspectie tot de uitgaande kwaliteitscontrole bij de drukker of inkomende kwaliteitscontrole bij de klant. Problemen worden veilig geïdentificeerd en eerder gecorrigeerd. Als gevolg hiervan beperken bedrijven de verspilling, vermijden ze dure herdrukken en voorkomen ze dure terugroepacties. Bezoekers die meer te weten willen komen over de voordelen van een efficiënte kwaliteitscontrole, kunnen de oplossingen van eyeC aan het werk zien op de stand van het bedrijf op de Empack.

Plaats op:
Datum: 3 maart 2017
Bron: EyeC
Gerelateerde artikelen  
15-02-2019 Nieuws EyeC aanwezig op Empack Den Bosch 2019
07-01-2019 Nieuws Drukwerkoplossingen van EyeC voor farmaceutische verpakkingen
26-06-2017 Nieuws EyeC met nieuwe inspectietechnologie voor etiketten
09-11-2018 Nieuws EyeC introduceert nieuwe Kwaliteitscontroleoplossingen
05-06-2018 Nieuws Succesvolle lancering van de EyeC Quality Link
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,51 seconden.